Haberler

Kenan Evren'in Bodrum'daki Evinde Ölüm Sessizliği

Güncelleme:

GATA'da tedavi gören ve geçen akşam hayatını kaybeden emekli Orgeneral Kenan Evren'in Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evi, derin bir sessizliğe büründü.

Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'da tedavi gören ve geçen akşam hayatını kaybeden emekli Orgeneral Kenan Evren'in Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde, derin bir sessizlik hakim.

24 SAAT NÖBET TUTAN ASKERLERİN GÖREVİ SONA ERDİ

Yalıkavak mahallesi Günbatımı caddesi Okulüptus sokakta bulunan emekli Orgeneral Kenan Evren'in evi derin bir sessizliğe büründü. Evren'in evinin önünde 24 saat nöbet tutan askerlerin görev yerlerinde olmadığı ve nöbetçi kulübesinin boş olduğu gözlendi. Ölümün ardından evinin bahçesindeki nöbetçi askerlerin görevinin sona erdiği öğrenildi. Derin bir sessizlik içerisinde olan sokakta kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (20)

BbMobil-IOS:

Benim babam komsermuavini idi. Göreve giderken helalleşirdi. Çünkü sürekli hangi devriyedeki polislerin taranacağı asılırdı hemen numaralar değiştirilirdi, hepimiz başta babaannem olmak üzere elleri yüreklerinde haberleri dinlerdik, devletle sorunu olanlar her zaman olduğu gibi şu anda da hemen polisleri öldürürler, elleri kırılasıcalar. Babamı kaç defa rüyamda ölmüş gördüm bu yüzden psikolojim bozulmuştu. O'nun çocuğu,karısı, oğlu, kızı, anası babası var mı düşünmezler! Kaldıki kendi ana babasını düşünmeyen polisleri ve ailesini mi düşünecek.Allah Kenan Evren'den razı olsun, Allah nur içinde yatırsın mekanı İnşallah cennet olur, ülkemiz iç savaşın eşiğinden döndü. Lütfen o günleri yaşamayanlar konuşmasın yazmasın. O zaten halkından %92.7 güvenoyu aldı. Şimdi konuşanlar o zaman ki halk değil! Her zaman kurunun yanında yaş da yanar, şimdi yanmıyor mu?

10
9
yanıtYanıtla
mardinliMobil-ANDROID:

en azından oradaki çevre korumadaki insanlar rahata ererler

12
2
yanıtYanıtla
HAKAN BİÇER:

KENDİ HALKINI ÖLDÜR, EVİNİN ÖNÜNDE ASKER NÖBET TUTSUN, OĞLUMU ASKERE GÖNDERESİM GELMİYOR.

13
1
yanıtYanıtla
Teksaslı Mobil-IOS:

Bi Sağdan bi soldan astık diyordu sorgu melekleri soruyordur şimdi bi Sağdan bi soldan...

8
2
yanıtYanıtla
Devrimci Mobil-IOS:

Nasıl hesap verecek emir vermeye benzemez

6
1
yanıtYanıtla
jetixMobil-ANDROID:

mezarin dar olsun

5
2
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

beddualarım seninle paşam Allah belanı versin.

4
3
yanıtYanıtla
SUBAY KIZImobilWeb@haberler.com:

Her ne olursa olsun öleninin arkasından böyle yorumlar hiç hoş değil..Yine de herşeye rağmen Allah rahmet eylesin. Mekanının neresinin olacağını sizler değil Allah bilir..Bunu da kafanıza sokun bi zahmet..

2
4
yanıtYanıtla
TURANmobilWeb@haberler.com:

UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM....

2
3
yanıtYanıtla
yesno:

24 saat asker mi nöbet tutuyor? Millet evladini bunun icin mi gönderiyor askere. . ??

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title