Haberler

Kekova'da Kano Keyfi

Güncelleme:

Kekova Koyu'ndaki kano turları yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Antalya Valiliği tarafından kano parkuru ilan edilen Kekova Koyu'nda profesyonel rehberler eşliğinde düzenlenen kano turları yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Demre İlçesi'ne bağlı Üçağız Köyü'nde bulunan dünyaca ünlü Kekova Koyu'nu ziyaret eden turistler, koyları kanoyla gezmenin keyfini yaşıyor. Bölgede hizmet veren turizm firmaları, kano parkurunu da programlarına alarak turistler için kano turları düzenliyor. Kaş İlçesi'ndeki turizm firmalarınca düzenlenen turlarla Üçağız Köyü'ne gelen ve büyük bölümünü Alman ve İngilizlerin oluşturduğu turistler, kano turlarına çıkmadan önce kısa bir eğitim alıyor.

Özel elbiseler giyen turistler, daha sonra kanolarını denize indiriyor. Profesyonel rehberler eşliğinde yapılan kano turlarında, önce Tersane Koyu ve sonrasında ise Batık Kent'te mola veriliyor. Simena Antik Kenti, Simena Kalesi, Theimussa Antik Kenti ve nekropolünü de gezme şansı bulan turistler, yaklaşık 9 kilometrelik tur boyunca kürek çekiyor. Molalarla birlikte 5 saat süren tur boyunca kano sefası yapan turistleri ise sürekli bir ilk yardım botu takip ediyor.

TURİSTLER ÇOK MEMNUN

Tura katılan İngiliz Ruth Howart, "Çok mücadele ettik. Kollarımız çok çalıştı. Tarihi ve doğal bir cennette bugün kanoda erkekleri yendik. Çok mutluyum dedi.

Hollandalı Magdelena Olslanicka ise, "Çok eğlendik. Doğa, deniz ve tarih çok zengin. Birbirimize su atarak eğlendik. Herkese tavsiye ediyorum" diye konuştu.

İrlandalı Hallıday Martin de, "Türkiye'ye ilk kez geldim. Her şey mükemmel. Bugün Kekova'da büyülendim. Batık Kent, beklediğimin ötesinde muhteşem bir yer. Herkese Kekova'yı görmeyi, kano yapmayı tavsiye ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title