Haberler

    Kazaen - Beyoğlu'nda Çarpışmalar

    "Kazaen - Beyoğlu'nda Çarpışmalar", günümüzde Beyoğlu'nun çeşitli mekanlarında kazaen karşılaşan insanların, birbirlerinin yaşamlarını etkilemeleri ve yeni başlangıçlara evrilmelerini konu alıyor.

    "Kazaen - Beyoğlu'nda Çarpışmalar", günümüzde Beyoğlu'nun çeşitli mekanlarında kazaen karşılaşan insanların, birbirlerinin yaşamlarını etkilemeleri ve yeni başlangıçlara evrilmelerini konu alıyor.

    Yazan, yöneten: Nesrin Kazankaya

    Dramaturji: Şafak Eruyar

    Işık: Yüksel Aymaz

    Dekor, kostüm: Nilüfer Moayeri

    Yönetmen yardımcısı: Zeynep Özden

    Oynayanlar: Mehmet Bilge Aslan, Nesrin Kazankaya, Linda Çandır/Gamze İpek, Zeynep Özden, İlker Yiğen, Bahar Karaoğlu

    Asistanlar: Evrim Artut, Gökçe Burcu Zümrüt

    İki perde / 120 dakika

    Uzun zamandır birlikte yaşayan, ünlü roman yazarı Kutay ve edebiyat araştırmacısı akademisyen Berna, sevda ilişkilerinin sonuna gelmiş, evlerini ayırmak üzeredirler. Berna'nın bir dönem öğrencisi olmuş uyuşturucu bağımlısı Rengin; Beyoğlu'nun arka sokaklarında bir pavyonda sıradan bir şarkıcı olarak çalışan Sevda ve bodyguard sevgilisi Kenan; üniversite kazanıp Güneydoğu'dan yeni gelen Kürt kızı Dilan, İstanbul'da yaşamaya ve yaşama tutunmaya çalışan diğer figürlerdir. Beyoğlu bu insanları beklenmedik, tuhaf rastlantılarla, "kazaen" bir araya getirir.

    Kazaen çarpışan bu insanların umutları, özlemleri, mutsuzlukları, öfkeleri, yarınsızlıkları, Beyoğlu'nun mekanlarında dile gelir. Kafeden müzikhole, karakoldan hastaneye uzanan karşılaşmaların mekanı Beyoğlu'nun ışıltılı ve eğlenceli görüntüsünün ardında yozlaşmış, çürümüş, sahte bir dünyanın hüzünlü gerçekliği gözler önüne serilir. Komedi ve hüznün iç içe geçtiği oyunda, Beyoğlu da bir oyun kişisi gibi yerini alır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Nesrin Kazankaya Zeynep Özden Nilüfer Beyoğlu Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title