Haberler

Kaza Anı Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

Hayrabolu ilçesinde bir öğrenci servis minibüsü ile TIR çarpıştı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bir öğrenci servis minibüsü ile TIR çarpıştı. Kazada 7'si öğrenci 9 kişi yaralandı.Yaralılardan birinin durumunu ağır olduğu kaza, bir işyerinin güvenlik kamerasında saniye saniye görüntülendi Sinyalizyon sisteminin bulunmadığı kavşakta 2 ay önce meydana gelen kazada 3 kişi ölmüştü.

Tekirdağ'dan Hayrabolu ilçesine giden Hacı Açık'ın kullandığı 01 AHA 13 plakalı TIR, Malkara Caddesi'nden Ataköy köyüne dönen kavşakta, 50 yaşındaki Recep Günay yönetimindeki 50 J 5003 plakalı okul servis minibüsüyle çarpıştı.

Minibüs sürücüsü Günay, sürücünün yanında bulunan Alaattin Balta ile 7 öğrenci, Sezgin Ergin, İlker Güven, Ezgi Çağlı, Önder Çağlı, Elif Yıldırım, İrem Güngör ve İlknur Güven yaralandı.

Yaralılar, Hayrabolu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ciddi olan minibüs şoförü Günay Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Öğrenci servisi ileTIR'ın çarpışma anı bir işyerinin kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

2 AY ÖNCE AYNI KAVŞAKTA 3 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Sinyalizasyon sitemin bulunmadığı kavşakta 26 Ağustos 2010 tarihinde aynı şekilde meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

26 Ağustos 2010 tarihindeki kazada Hayrabolu'ya bağlı Yörgüç Köyü Muhtarı Ergül Uras'ın kullandığı ve içinde hamalların olduğu 34 JPR 71 plakalı otomobil ile kavşağa kontrolsüz çıkan bankacı Seyit Ali Yılmaz yönetimindeki 34 UK 2723 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan muhtar 46 yaşındaki Ergül Uras, hamallar 56 yaşındaki İsmail Candan ile 47 yaşındaki Hasan Yati öldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title