Haberler

Kayseri - MHP'li Kadınlardan 'Bir Kereden Çok Şey Olur, Bir İmza da Sen At' Kampanyası

MHP'li kadınlardan 'Bir kereden çok şey olur, Bir imza da sen at' kampanyasıMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Kadın Kolları üyeleri, Karaman'da yaşanan cinsel istismar olayıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun sözleri üzerine "Bir kereden çok şey olur, Bir imza da sen at' kampanyası başlattı.

MHP'li kadınlardan 'Bir kereden çok şey olur, Bir imza da sen at' kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Kadın Kolları üyeleri, Karaman'da yaşanan cinsel istismar olayıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun sözleri üzerine "Bir kereden çok şey olur, Bir imza da sen at' kampanyası başlattı. Kadınlar ellerindeki pankartlarla tepkilerini dile getirirken aynı zamanda Bakan Ramazanoğlu'nu da istifaya davet etti.

Cumhuriyet Meydan'ında stant kuran MHP Kadın kolları üyeleri, "Çocuk istismarına son demek için bir imza da sen atö çağrısı yaptı. 'Sorunlu Bakan değil, Sorumlu bakan istiyoruz', 'Bir kereden çok şey olur bir imza da sen at', 'Çocuk bedenime dokunma', 'Çocuk istismarına göz yummuyoruz', 'Çocuk istismarının üzeri örtülmesin', 'Bir kereden çok şey olur, bir imza da sen at', 'Örtbas edemezsini takipteyizö yazılı dövizlerle de dikkat çekti. Vatandaşlar imza kampanyasına yoğun ilgi gösterirken, MHP'li kadınlar aynı zamanda kampanyaya destek verenlere şeker ikramında da bulundu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan MHP Kayseri Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın, MHP'nin bir süre önce Meclis'te çocuk istismarının araştırılması için araştırma önergesi verdiğini ancak bu önergenin muhalefetin desteğine rağmen hükümetin oyları ile kabul edilmediğini söyledi.

Bu durum toplumda tepkileri de beraberinde getirdiğini belirten Kalın, "Toplumdaki tepkilerin ardından AKP hükümeti geri adım attı. Çünkü bu konu toplumda infial oluşturdu ve derin yaralar açtı. Meclis'te, MHP bu konuda önderlik yaptı. Biz de il başkanlığı olarak toplumu uyarmak, bilinçlendirmek için imza kampanyası başlattık. Bunun yanında söz konusu vakıfla ilgili 'sorumlular en ağır cezayı alacaklardır' demesini beklerken Ensar Vakfı ile ilgili olarak, Bakan Ramazanoğlu'nun, 'Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz.' şeklinde demeç vermesi kabul edilemez. Bu nedenle Bakan Sema Ramazanoğlu'nun derhal görevden alınmasını talep ediyoruz. Neredeyse her gün tecavüz, çocuk istismarı söz konusu olmakta. Ülkemizde bu konuya dikkat çekmek ve siyaset üstü bir anlayışla toplumu bilinçlendirmek için imza kampanyası başlattık ve vatandaşları 'Bir kereden çok şey olur, Bir imza da sen at' sloganıyla desteğe çağırıyoruz. Cuma gününe kadar devam edecek kampanyamızda topladığımız imzaları da ilgili mercilere ulaştıracağız.ö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Kayseri Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title