Haberler

Kayseri'de Okuyan 48 Yabancı Öğrenci, Amasya'yı Gezdi

Güncelleme:

Kayseri Kocasinan Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan 48 farklı ülkeden gelen 48 yabancı öğrenci, Amasya'yı gezdi.

Kayseri'den gelen 48 yabancı uyruklu öğrenci, Amasya'yı gezdi Kayseri Kocasinan Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim gören 48 farklı ülkeden 48 öğrenci, Amasya'ya gezi düzenledi.Otobüsle Suluova ilçesine gelen yabancı öğrenciler, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok tarafından Türkiye'deki göçmen kuşların uğrak yerlerinden biri konumundaki 1. derecede sit alanı olan Yedi Kuğular Kuş Cenneti Sosyal Tesislerinde ağırlandı.Kafile başkanı Mehmet Gökdağan, sömestr tatilini fırsat bilerek Başbakan Davutoğlu'nun tavsiyesi üzerine Amasya ve Suluova ilçesine gezi düzenlediklerini belirterek, 2005 yılında eğitim öğretime başlayan Kayseri Kocasinan Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesinde 57 ülkeden 403 yabancı öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü söyledi.Yabancı uyruklu öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Üçok ise "48 ülkeden 48 yabancı öğrencimiz bizleri ziyaret etti. İlçemizin önemli mesire alanı olan Yedi Kuğular Kuş Cenneti'ni öğrencilerimize gezdirme imkanı bulduk. Öğrencilerimiz çok da memnun kaldılar. Kendi ülkelerinin kültürlerini de bizlere aktarma imkanını da buldular. Öğrencilerimizin her biri Türkiye'yi seviyor. Aynı zamanda bir gönül köprüsü oluşturduğumuza inanıyoruz. Her biri ülkelerine döndüklerinde inanıyorum ki Suluova'dan ve Amasya'dan bahsedecek" dedi.Türklerin misafirperverliğinden ve doğal güzelliklerden etkilendiğini anlatan Pakistanlı öğrenci Abdulmennan Kanh, "Türkiye'ye 4 sene önce geldim. Şu an lise son sınıftayım. Okulumuzda 57 ülkeden 400 kadar öğrenci okumaktadır. Şu anda Amasya'ya gezmeye geldik. Daha sonra Samsun'a gideceğiz. Burası gerçekten hoşumuza gitti" diye konuştu.Çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Üçok'tan bölge hakkında bilgi alan yabancı öğrenciler, mesire alanında yürüyüş yaptı. -Kayseri'den gelen 48 yabancı uyruklu öğrenci-Amasya'yı gezdi

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Üçok Kocasinan Kayseri Amasya Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title