Haberler

Kayahan'ın Kızı: Babam Koma Halindeyken Bazıları Para Kaçırdı

Güncelleme:

Babasının mal varlığının tespiti için mahkemeye başvuran Beste Acar, "Babam yaşam savaşı verirken en yakınları para kaçırma organizasyonuna girmiştir" dedi.

Geçtiğimiz nisan ayında kanserden hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın ardından mirası ile ilgili tartışma başladı. Beste Açar Haravon: 'Babam koma halinde yaşam savaşı verirken en yakınları hesaplarından para kaçırma organizasyonuna girmiştir' dedi.

MİRAS KAVGASI HORTLADI

Nisan ayında kanserden hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın büyük kızı Beste Açar Haravon ile üvey annesi İpek Açar arasında miras kavgası başladı. İkili arasındaki kavga Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi'nde açılan 'terekenin tespiti' davasına Açar'ın verdiği dilekçe ile ortaya çıktı.

ORTAK HESAPTA 894 BİN LİRA VAR

Babasının ölümünden 10 gün önce Kayahan-İpek Açar ortak hesabında 894 bin lira bulunduğunu kaydeden Beste, ancak bu miktar kendisine 207 bin olarak bildirildiğini, hesaptan çekilen miktarın 687 bin lira olduğunu öne sürdü. Beste, avukat aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçesinde, "Babasının vefatınından hemen sonra eşi İpek Açar'ın miras işlemlerinin takibi ve intikali için büyük bir ısrar ve aceleyle son derece kapsamlı bir vekaletname istediğini, ancak acısının taze olması nedeniyle vekaletname hazırlayamadığını" belirtti.

"BABAM KOMA HALİNDEYKEN..."

Babasının kanser rahatsızlığı nedeniyle 20 Mart 2015'te uyutulmaya başlandığını kaydeden Beste Açar Haravon, 20 Mart 2015 günü hesaptan 445 bin TL'nin yıllardır babasının yanında çalışan ve banka hesap işlerini takip eden Zülfikar U. tarafından çekildiğini iddia etti. Haravon, "Babam koma halinde yaşam savaşı verirken en yakınları hesaplarından para kaçırma organizasyonuna girmiştir" dedi.

NİLÜFER'DEN 1500 DOLAR

Öte yandan babasının ölümünden hemen önce imzaladığı ve hayata geçen albüm anlaşmasıyla da üvey annesinden istediğini belirten Beste Açar, "Anlaşmalar yerine 'Sanatçı Nilüfer'den gelen paradan sana düşen' açıklamasıyla üvey annesinin hesabına 1500 dolar transfer ettiğini, İpek Açar'ın Kayahan'ın terekesi işe tereke gelirlerini şahsi hesaba yönlendirdiğini ileri sürdü. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nilüfer Beykoz Magazin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

500

Yorumlar (14)

xy:

ipek açar karısı ve ondan bir de kızı var. yani senin hak ettiğinin iki katını hak ediyorlar.

13
0
yanıtYanıtla
İŞİN AÇIKLAMASI:

DEDESİ YAŞINDAKİ ADAMA BOŞUNA MI KATLANDI YILLARDIR İPEK AÇAR?. . . AŞK''MI VARDI SANKİ? KAYAHAN BEŞ PARASIZ, ÜNSÜZ BİRİSİ OLMUŞ OLSAYDI , DÖNÜP BAKACAK MIYDI SANKİ? ELBETTE YILLARCA KAHRINI ÇEKTİ, ŞİMDİ DE MAL VARLIĞINA KONDU KADIN. . . UYANIKMIŞ İŞTE. . . İŞİN AÇIKLAMASI BU. . .

10
2
yanıtYanıtla
özgüler:

Yorum yayinlasin lutfen.kayahanin annesi vefat etriginde kayahan ölüm doseginde oldugu icin cenazeye gelemedi.ipek hanim tek basina kucuk kiziyla cenaze namazani bile kildi.kimse yoktu 3 kisi anca vardi.beste hanim yoklardi cenazede.kotu gununde herzaman yanindaydi ipek hanim bestelerine olsun muzik hayatina olsun surekli katksi oldu o para ipek hanimin zaten.diger gayrimenkullerini paylasabilirler.ne yani beste hanimami birakcakti ortak hesaptaki parayi al ye diye.kadin calismis kazanmis yememis biriktirmis dogru olani yapmis.evlenmeden onceki mal varliginda tabiki hak sahibi

11
0
yanıtYanıtla
XXXLLL:

ARA KIZIM HAKKINI BABANIN KARA KAŞINA GÖZÜNE GİTMEDİ ZATEN ÇALIŞSIN KAZANSIN BELEŞÇİ

9
1
yanıtYanıtla
KOLORDU:

BİR EZANLA GELDİN İNSANOĞLU, BİR SELA İLE ÇEKİP GİDECEKSİN NEYİN PEŞİNDESİN?NEYİN?

8
0
yanıtYanıtla
yılmaz Bilen:

İyi ve kötü gününde yanında onlar vardı, sen yoktun. Ama, konu miras olunca oradasın, söylediklerin hoş olmamış.

4
1
yanıtYanıtla
Sananee:

Paraa isin icinde olunca insanlar ve renkleri degisirr

4
1
yanıtYanıtla
Nagihan:

Ipek hanim ve kayahan birbirlerine cok asktilar siz ne anlarsiniz

4
0
yanıtYanıtla
kayahaniseviyoruz:

Yavrucum güzel kızım hakkını ara.onlar senden yaş ve tecrübe itibariyle daha ilerde olsa da sağlam bir avukatla üstesinden gel.o senin baban ve sen genceciksin.hayatını güzel şekilde idame ettirmek hakkin

1
0
yanıtYanıtla
sevinç:

İpek hanım haklıdır aynı zamanda kızıda haklı

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title