Haberler

Miras Kavgasını Öngören Kayahan Ölmeden Önlemini Almış

Güncelleme:

Daha önce tüm şarkılarını eşine devreden sanatçı, piyasaya çıkarmaya çalıştığı 40 şarkısını da kızı Beste Açar'ın hak iddia edemeyeceği biçimde eşinin üzerinde tescil ettirmiş.

Kayahan'ın, kızı Beste Açar ile eşi İpek Açar'ın miras kavgasına tutuşacağını öngördüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçının, ölmeden önce miraslar için adım attığı öğrenildi.

EŞİNİN ÜZERİNE TESCİL ETTİRMİŞ

Daha önce tüm şarkılarının yönetimini eşine devreden sanatçı, piyasaya çıkarmaya çalıştığı 40 şarkısını da kızı Beste Açar'ın hak iddia edemeyeceği biçimde eşinin üzerinde tescil ettirmiş.


(Kayahan'ın kızı Beste Açar)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (80)

ulan yazıkalar olsun:

genç karın için kızını üzdün

56
28
yanıtYanıtla
Mehmet:

Sonradan evlendiği kişiyi nasıl olurda öz kızından üstün tutar anlamadım

73
10
yanıtYanıtla
Bertan:

Hep akp yuzunden ben biliyom

40
36
yanıtYanıtla
zafer:

doğrusunu yapmış.

28
31
yanıtYanıtla
MardinliMobil-IOS:

Doğrusunu yapmış diyen özürlüler...kahananda para servet olmasa o kızı yaşındaki karısı bakarmıydı sizce ona,her şeyi geçtim kızına yanlış yapmış Yakıştıramadım büyük ustaya

23
27
yanıtYanıtla
ahmet:

mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibimal da yalan mülk de yalanal biraz da sen oyalan

48
1
yanıtYanıtla
Senanur:

Beste 4 koca değiştirip hayatını yaşadın o genç kadın yıllardır hasta olan babanın çilesini çekti şimdi kalkmış besteleri sahiplenmek istiyorsun onlar yapılırken Kayahan''ın yanında kim varsa o besteler de onun hakkıdır o zamanlar nerdeydin? Zor zamanlarında evlat olduğunu hatırlama mirasa gelince evlat olarak hak iddia et, Ölüme çok yaklaştığını farkederek veda konseri veren ve orada şarkı söyleyip helallik dileyen birisinin aklı başındadır ve mirasını da bilinci yerinde vasiyet etmiştir.

43
4
yanıtYanıtla
mustafa can:

aynı videoaya 3 reklam konma fikri sitenizin kalitesi göstermekte. bu üstün fikir karşısında nutkum tutuldu. haberi izleyebilmek için mücadele ediyoruz. bence 1000 reklam korsanız daha zengin olursunuz. asla sitenize girmeyeceğim

45
1
yanıtYanıtla
Yanlış:

Kayahan 8/3 beste 8/3 diğer kızı 8/2 ipekten okan kızına paylaşım yapmış. Yani ipek Acar 20 yıldır birlikte ve beste acarın dediği gibi rahmetliye bebek gibi bakmış.Yani okadar olacak.Bestenin bu sekilde bir çıkış yapması hoş değil.Babasının hatırası için bu işi basına bu şekilde çıkarmamalıydı.

34
4
yanıtYanıtla
kolordu:

Rabbim ne çok verip kudurtsun, ne az verip aratsın çok para çok dert

38
0
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title