Haberler

Kastamonu Dp 1. Sıra Milletvekili Adayı Şebnem Kısaparmak:

Kastamonu'dan Demokrat Parti (Dp) Milletvekili Adayı Olan Ünlü Sanatçı Şebnem Kısaparmak, Kendisinin Kastamonu'nun Eski Hafızlarından Mustafa Karabeyoğlu'nun Torunu Olduğunu Söyledi.

Kastamonu'dan Demokrat Parti (DP) milletvekili adayı olan ünlü sanatçı Şebnem Kısaparmak, kendisinin Kastamonu'nun eski hafızlarından Mustafa Karabeyoğlu'nun torunu olduğunu söyledi.

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın, sağın kalesi olarak tabir edilen Kastamonu'dan 22 Temmuz seçimlerinde birinci sıra adayı olarak gösterilen Şebnem Kısaparmak, düzenlediği basın toplantısında aile hayatından, düz ovada siyasete kadar her şeyi masaya yatırdı. Dedelerinden birinin hafız diğeri ise müftü olduğunu anlatan ünlü sanatçı Şebnem Kısaparmak, "Ben hem Hafız Mustafa Karabeyoğlu'nun torunuyum. Aynı zamanda Müftü Ahmet Hazım Doğru'nun torunuyum. Burada anlatılan hikayeye göre dedem namaza geç kalmış.

İmam namaz kıldıracak vakit gelmiş cemaat imama sormuş vakit gelmedi mi? İmam cemaate demiş ki vakit geldi de Karabeyoğlu gelmedi. Bende diyorum ki Karabeyoğlu geldi vakit tamamdır. Bizim programımıza hiçbir engel gelmedi. Ben Kastamonu'ya gele bilmek için kanalımdan müsaade istedim. Haftalık programlarım devam ediyor. Yani salı akşamı Fatih beyle yaptığımız program devam ediyor. Yayından kaldırılma söz konusu değildi. RTÜK Başkanı Zahit Akman'da Şebnem Kısaparmak'ta İbrahim Tatlıses'te siyasi olmadığı

sürece programlarına devam edebilirler" dedi.

"TBMM'DE ÇOK PARTİ OLMASI TARAFTARIYIM"

TBMM'de çok parti olması taraftarı olduğunu ifade eden Kısaparmak, "Meclis'te ne kadar parti olursa demokrasi o kadar iyi olur düşüncesi içerisindeyim. İyi bir aile hayatımız var. Hep soruyorlar bu evliliği nasıl sürdürüyorsun diye. Sanatçıların evliliği uzun sürmez diyorlar. Ben diyorum ki Kastamonulu kız almak ayrıcalıktır. Onun için bu yuva 17 yıldır ayaktadır. Terör konusun da en etkili ve deneyimli genel başkana sahibiz. Kendisi senelerdir bu savaşın içinde oldu. Sayın Genel Başkanımız Ağar her

zaman askerin ve şehit ailelerin yanında olmuştur. Genel Başkanımız ayrıca bize şehit kanı üzerinden gelecek oylar haram olsun diyebilecek cesarete ve yüreğe sahiptir" diye konuştu.

"Sayın Ağar uzlaşmacı bir tutum içindedir, 'Düz ovada siyaset' sözü de bunun bir girizgahıdır" diyen Kısaparmak, "Bizim sloganımız kutuplaşmaların değil kucaklaşmaların dönemini başlatmak. Biz terörün kökünü kazımak için bu yola çıktık ve başaracağız. DTP ile kesinlikle koalisyon kurulması söz konusu değildir. Sayın Ağar'ın düz ovada siyaset yapın, sözü kan akacağına bizim karşımıza gelsin anlamındaydı. Kopmalar olsa da gerçekten DP ruhunu taşıyan herkes bize oy verir. Kimsenin kimseye kırgınlığı yoktur.

Ben gönülden MHP'nin Meclis'te olması gerektiğini söyledim" şeklinde konuştu.

(MK-BÖ-ÖZ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

title