Haberler

Kartepe'de Tüm Sektörleri Buluşturan Yemek

Güncelleme:

Kartepe'de faaliyet gösteren farklı sektörlerden altmışa yakın işletme sahibi ve temsilcisi düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kartepe Kaymakamlığı ve Katsiad'ın düzenlediği yemekte Kartepe için bir ilk olan Kartepe sektörel firmalar tanıtım kitapçığı da gelenlere tanıtıldı.

Kartepe Kaymakamlığı ve Katsiad'ın destekleri, Genç Kartepe Dergisi'nin sahibi Hasan Altınkaya ile Karsed Dernek Başkanı ve Katsiad Dış İlişkiler Koordinatörü Hasan Meral'in girişimleriyle hayata geçirilen 'Kartepe Sektörel Firma Rehberi' Kartepeli sanayici,kooperatif ve esnaflardan tam not aldı.

Yazılı ve görsel basının da hazır bulunduğu yemeğe katılımın yoğun olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Yemekte protokol hazır bulundu

Özdilek'te düzenlenen yemeğe Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Yazıcı, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız ve Katsiad Başkanı Celalettin Kırboz yemekte hazır bulundular.

Yemeğin ardından katılımcılara kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ünaldı, Kartepe için çok faydalı bir girişim olan Sektörel Firma Rehberi için emeği geçenlere teşekkür ederken, Kartepe'de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının ve esnafların birbirilerini daha yakından tanıma ve iletişimleri açısından sektörel firma kitapçığının önemli olduğuna dikkat çekti.

Yemeğe katılan Sanayici,Kooperatif Temsilcileri ve Esnaflar;

Katsiad Başkanı ve Mertcan Metal Genel Müdürü Celalettin Kırboz, Katsiad Yönetim Kurulu Üyesi ve Dervişoğlu Yemek Fabrikası ortaklarından Cevat Demir, Katsiad Üyesi ve Kartepe Hafriyat'ın ortaklarından Kenan Karslı, Atakaya Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi H.Cemil Altınkaya, SS.72 No'lu Köseköy Lojistik ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Küçük, SUMOTAŞ Lojistik Kooperatifi Başkanı Ömer Yavuz, Susa Özbirlik Kooperatifi Başkanı ve Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Genç, Özdilek AVM İşetme Müdürü Ayhan Okyar, Borusan Lojistik yöneticilerinden Semih Ubuz, Bayırbaşı Metal İşletme Sahibi Fevzi Bayırbaşı, Yazıcılar Otel ortaklarından Hüseyin Yazıcı, Frigolog Soğuk Hava Depo yöneticilerinden Osman Altunel ve Hasan Kamiloğlu, Kocaeli Metal Doğa yöneticilerinden Hasan Şenol ve Mustafa Şenol, TMS Tüfekçioğlu Müh. San. yöneticilerinden Kubilay Tüfekçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Murat Batmaz, Akasya Alabalık Tesisleri İşletme Sahibi Muhammer Tokdemir, Akyol AVM ve Macara's Restaurant'ın İşletme Sahibi Abidin Akyol, Genç Kartepeliler Derneği Başkanı ve Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldız, Kocaeli Kereste İşletme Sahibi Kemal Bayraktar, Erdem Doğrama işletme Sahibi İsa Erdem, Gelişim Harita İşletme Sahibi ve Ak Parti Başiskele Arge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Harita Kadastro Mühendisi Murat Kılıç, Katsiad Halkla İlişkiler Sorumlusu ve KİHMED Eğitim Başkanı Şener Meral, Kızılay Kartepe Şube Başkanı Osman Kocaman, Karsed Yönetim Kurulu Üyesi Tarih Öğretmeni Bülent Çakır, Kızılay Kartepe Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Halil Varol, Karsed Eğitim Sorumlusu Fatih Şahin, Fatih Otomotiv İşletme Sahibi Selim Özön, SS.72 Köseköy No'lu Lojistik ve Taşıyıcılar Kooperatifi Muhasip Üyesi Sabri Balaban, Sanat Et Evi İşletme Sahibi Nevzat Sanat, Özgüven Marketler İşletme Sahibi Zeki Özdemir, Yurtsever İletişim İşletme Sahibi Süleyman Yurtsever, Yaşar Petrol Ürünleri yöneticilerinden Sedat Beyaz, Sultaniye Köyü Muhtarı Ramazan Nemli, Aşina Çorba ortaklarından Ayhan Kulaksız, Akın Yapı İşletme Sahipleri Can Akın ve Haydar Akın, ARSTAŞ Kooperatifi Yönetim kurulu Üyeleri Arif Özkan ve Suat Kurt, Maşukiye İnşaat İşletme Sahibi Ayhan Balıkçı, Kartopu Kayak Evi işletme Sahibi Selçuk Şemsioğlu, Yılmaz Mühendislik&Doğalgaz'ın İşletme Sahibi ve Genç Kartepe Dergisi Yazı İşleri Müdürü Tarık Yılmaz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muharrem Genç Altınkaya Kartepe Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title