Haberler

Kartepe'de Okul Kantinlerinde Denetim Başlatıldı

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılının Başlamasının Ardından Kartepe İlçesi'ndeki Okul Kantinlerine Yönelik Denetimlerde Başlatıldı

2010-2011 Eğitim Öğretim yılının başlamasının ardından Kartepe İlçesi'ndeki okul kantinlerine yönelik denetimlerde başlatıldı. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, okul kantinlerinin hijyen kurallarına uygunluğunu, ürün etiketlerinin kontrolünü, iş yeri açma ruhsatı ve çalışma ruhsatı ile çalışanların sağlık muayene karnelerini kontrol etmek için çalışmalara başlandığını bildirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Ekipleri ve Tarım İlçe Müdürlüğü Denetim Ekipleri ile ortaklaşa yürütülecek çalışmaların periyodik olarak bütün okullarda uygulanacağını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

'18 bin öğrencinin eğitim gördüğü okullarda kantin denetimleri, gıda güvenirliği ile kantinlerin hijyenik kurallara uygunluğu bakımından gerçekleştiriliyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda yiyecek ve içecek tüketmelerini sağlamak durumundayız. Denetimlerimizde yiyecek ve içeceklerin son kullanım tarihleri, bunların hazırlandığı koşulların hijyenik ve sağlık kurallarına uygun olup olmadığı hususlarını takip edebilme imkanımız oluyor.'

(AB-NEC-MHD) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title