Haberler

Kartepe'de Lojistik Sempozyumuna Büyük İlgi

Güncelleme:

'Kartepe 1.Lojistik Sempozyumu' Köseköy Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sempozyumda Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eski Müsteşarları'ndan Hüseyin Hüsnü Güler, KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz'unyanısıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Abdulmuttalip Demirel, CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, Belediye Meclis Üyeleri Cemil Altınkaya, Kadir Şahin, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Başiskele Mehmet Suha Uçar Anadolu Lojistik Meslek Lisesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu davetli topluluğu hazır bulundu.

KONUŞMACILAR BİLGİLENDİRDİ

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Derya Saatçioğlu'nun Moderatörlüğü'nde gerçekleştirilen sempozyumda, İMMİB Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Özçelik, Frigolog Yönetim Kurulu Başkanı Osman Altunel, Cengiz Topel Havalimanı Müdürü Hakan Çelik, TCDD Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kıylıoğlu, TCDD Şube Müdür Yardımcısı Burhanettin Sarı ve SS 72 Nolu Köseköy Kamyoncular Kooperatifi Başkanı İbrahim Küçük konuşmacı olarak katıldı.

Tek tek söz alan konuşmacılar Kartepe'nin lojistik merkezi olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, Kartepe'nin lojistik merkezi olarak teşvik paketlerinden yararlanabileceğini ifade ettiler.

Konuşmacılar, 'Yüksek Hızlı Tren'in geldiği son nokta, Lojistiğin Kartepe'ye sağlayacağı yararlar, lojistik firmalarının problemleri, Cengiz Topel Havalimanı'nın yeniden aktif olarak faaliyete geçmesi için neler yapılmalı' gibi konularda katılımcıları bilgilendirdiler.

AÇILIŞ KONUŞMASINI KIRBOZ YAPTI

Sempozyumun açılış konuşmasını KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz yaptı. Kırboz yaptığı konuşmada 'Kartepe 1.Lojistik Sempozyumu'nun bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek katılımcılara teşekkür etti.

RESMİ AÇILIŞI MÜŞTEŞAR GÜLER YAPTI

Sempozyumun resmi açılış konuşmasını ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eski Müsteşarları'ndan ÜSNPED Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Hüsnü Güler yaptı. Güler, Kartepe'nin lojistik anlamında köprü görevi gören bir bölge olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.

ÜNALDI KATILIMCILARI SELAMLADI

Sempozyumda katılımcıları selamlayan Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, 'Kartepe 1.Lojistik Sempozyumu'nun önemine vurgu yaparak sempozyuma öncelik eden KATSİAD'a teşekkür etti. Ünaldı, Kartepe'nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirterek, bölgeye katkı sunan herkese teşekkür etti.

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET

Sempozyumun sonunda katkı ve desteklerinden dolayı KATSİAD Eski Başkanı Hüseyin Atilla adına CEMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Balta'ya, KATSİAD Eski Başkanları'ndan Mustafa Ertürk'e ve konuşmacılara plaket ve hediyeleri verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Köseköy Kartepe Güncel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title