Haberler

Kartepe Belediyesi Ekim Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı 1. Birleşimi Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında toplandı.

Kartepe Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı 1. Birleşimi Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında toplandı.

Kartepe Belediye meclisi Ekim ayı toplantısının 1. Birleşimi Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in katılımıyla gerçekleşti. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapılan toplantı gündemdeki 4 maddeyi görüşerek karara bağladı. Meclis üyeleri Ekim ayı toplantısının 2. Birleşimi için 15 Ekim 2015 Perşembe günü saat 10.00'da tekrar toplanacak. Kartepe Belediye Meclis toplantısında Başkan Üzülmez, Ekim ayının ilk yarısındaki önemli gün ve haftalara değindiği konuşmasının ardından bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edildi.

Toplantıda konuşan Başkan Hüseyin Üzülmez, "Aşırı yağışlar nedeniyle oluşan selle ilgili olarak ilgili kurumlarla koordineli çalışmalar içerisindeyiz. Genç ilçelerden biri olan ilçemizde alt yapı yenileme çalışmaları devam ediyor. İlk yaşanan sel afeti sonrası artarak devam eden yatırımlar da aralıksız sürüyor. Alt yapı çalışmaları yanında hazırlıklı olmamıza rağmen aşırı yağışlarda sürüyor. Her türlü ekipman ve ekiple daha önceki sıkıntılara maruz kalmamak için teyakkuz halindeyiz. Kocaeli Büyükşehir ve İsu'nun yanı sıra biz de alt yapı yatırımlarında bulunuyoruz. Sıkıntıları azaltmak için çalışıyoruz. Metrekareye düşen yüksek yağış rakamlarına rağmen biz hazırlıklı ve teyakkuz halindeyiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Hüseyin Üzülmez Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim? Alex De Souza Antalyaspor'un yeni direktörü mü? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları açıklandı mı 2024! ALES sonuç sorgulama ekranı, linki! Bacak Damar Tıkanıklığı Nedir? Bacak damar tıkanıklığı kalbi etkiler mi? EUROVISION 2024 ne zaman? Eurovision nerede (hangi ülkede) gerçekleşecek? YKS SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? 2024 AYT, TYT, YDT sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (8 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? 8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title