Haberler

Kartepe Belediyesi Bayram Öncesinde Kabristanlıkları Bakımdan Geçirdi

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yapımı devam eden kabristanlıklarda yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yapımı devam eden kabristanlıklarda yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

Bayram sabahlarının vazgeçilmez adreslerinden olan kabristanlıklar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından bakımdan geçirildi. Kartepe genelinde mahalle statüsüne kavuşan köylerde yapımı devam eden kabristanlık çevre düzenlemeleri kapsamında ekipler, Avluburun ve Şirinsulhiye Merkez Mezarlıklarında çalışma yaptı. Ekipler Avluburun Merkez Mezarlık çevresinde yol cephesini taş duvar örerek estetik bir görüntüye kavuşturdu. Ekipler ayrıca, kabristanlık içini de örgü tel ile çevirerek mezarlığın tamamını kontrol altına aldı.

Kartepe ilçesinde yapımı devam eden mezarlıkları daha temiz ve düzenli hale getirmek adına yürütülen çalışmalardan biri de Şirinsulhiye Merkez Kabristanlığı'nda gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çevre taş duvarını tamamladıkları mezarlıkta bayram temizliği de yaptı.

Müdürlük saha çalışanları tarafından kepçe ve kamyonlar yardımıyla yapılan kabristanlık çevre temizliği, mahalle sakinleri tarafından da büyük takdir gördü. bayram geçirmelerini diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Kartepe Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title