Haberler

Kartalspor Kulübü Başkanı Aydın

Sahasında Altay ile 0-0 berabere kalan Kartalspor'da kulüp başkanı Binali Yıldırım, iyi mücadele etmelerine rağmen, gol yollarında sıkıntı çektiklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Altay ile 0-0 berabere kalan Kartalspor'da kulüp başkanı Binali Yıldırım, iyi mücadele etmelerine rağmen, gol yollarında sıkıntı çektiklerini söyledi.

Altay karşısında üstün bir oyun ortaya koyduklarını belirten Aydın, 'Ancak ilerideki sıkıntıyı çözmüş değiliz, gol atamıyoruz. Forvet mevkisindeki sıkıntımız devam ediyor. Devre arasında gerekli transferleri yapıp, bu sorunu çözmeye çalışacağız. Çocuklar çok iyi oynadı, sadece gol bulamadık' dedi.

Binali Aydın, Altay karşısında aldıkları sonuçla beraberlik sayılarının 9'a çıktığını anlatarak, 'Ligde en fazla beraberlik alan, en az gol atan ve en az gol yiyen takım biziz. Ancak ligden kopmuş değiliz. Alacağımız bir kaç maç bizi yukarılara taşıyacak. Kaybettiğimiz bir şey yok, sadece üzerimizde büyük bir şansızlık var. Bu sorunu çözdüğümüz takdirde üst sıralara oynarız' diye konuştu.

Ligde 13. hafta sonunda 1 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 14. sırada yer alan Kartalspor, Türkiye'deki profesyonel futbol liglerinde en fazla beraberliği bulanan takım konumunda bulunuyor.

(ERC-BE-ZZ) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Önce tekmeledi, sonra katletti! Dehşet anları saniye saniye kamerada

Önce tekmeledi, sonra katletti! Dehşet anları saniye saniye kamerada

Oyuncu Müjde Uzman, tükenmişlik sendromuna yakalandı

Oyuncu Müjde Uzman, tükenmişlik sendromuna yakalandı

Kitapyurdu'nun binası mühürlendi! Belediyeden yeni ruhsat için 'Yüksek miktarda bağış' talebi

Kitapyurdu'nun binası mühürlendi! Belediyeden yeni ruhsat için "Yüksek miktarda bağış" talebi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title