Haberler

KARSESOB'tan Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günlerinde Destek

Güncelleme:

KARSESOB'a bağlı Kars Lokantacılar ve Esnaf Odası, Kahveciler ve Otelciler Odası, Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günlerinde Kars'ı temsil ediyor.

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı (KARSESOB)'a bağlı Kars Lokantacılar ve Esnaf Odası, Kahveciler ve Otelciler Odası Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günlerinde Kars'ı temsil ediyor.

KARSESOB Başkanı Adem Burulday, Kars Lokantacılar ve Esnaf Odası BaşkanıSubutay Kılıç ve Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ayhan Nebioğlu ile birlikte Ankara'da bu yıl ilki düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım günlerinde hemşerileri ile bir araya gelerek burada stant açanlara destek veriyor.

Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım günlerinde birçok esnaf stant açarken, Kars, özellikle yemek kültürü ile görücüye çıkıyor. Bu gibi etkinliklerin sık sık düzenlenmesi gerektiğine vurgu yapan KARSESOB Başkanı Adem Burulday ile birlikte Subutay Kılıç ve Ayhan Nebioğlu, burada stant açan esnaflara yardımcı olarak tanıtım günlerinin açılış töreni sırasında açılışa katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve diğer bakanlara Kars kaşarı ve Kazın ikram edilmesine de yardımcı oldular. Kars Kaz Evi sahibi bayan işletmecisi Nuran Özyılmaz tarafından hazırlanan bulgur pilavlı kaz eti yemeğini bakanlara sunan Kars Lokantacılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, Kars'ın tanıtılması için verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kılıç, bu gibi etkinliklere bütün Kars lokantacılarının katılmaları çağrısında da bulundu.

KARSESOB Başkanı Adem Burulday, Kars Lokantacılar ve Esnaf Odası BaşkanıSubutay Kılıç ve Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ayhan Nebioğlu, bu tanıtım günlerin düzenlemesini sağlayan Kars Valisi Eyüp Tepe, Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Kars, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ardahan, Iğdır, Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Ahmet Recep Tekcan, STK temsilcilerine ve emeği geçen herkese ve Valiliğe bağlı personellere teşekkür ettiler.

Tanıtım Günlerinde ayrıca Kars'ın sevilen esnaflarından Soframız lokantası da açtığı standa Kars'ı yemek kültürünü Ankara'da tanıttı. Lokantanın işletmecileri ise Tanıtım Günlerinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Kılıç Ardahan Iğdır Kars Yerel Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli? Kurban Bayramı tatiline 20-21 Haziran eklenecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak? EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ! Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte o tarihler! KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 gün mü, uzatılacak mı? Kurban'da kaç gün tatil? Milyonların beklediği haber geldi!
Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title