Haberler

Kars'ta Cesedi Bulunan Mert İçin Yürüdüler" Haberine Ek

Mert Aydın'ın cenazesi, otopsi sonrası Erzurum'dan ambulansla Kars'ta İstasyon Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

Mert Aydın'ın cenazesi, otopsi sonrası Erzurum'dan ambulansla Kars'ta İstasyon Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Daha sonra cenaze, eve yakın olan İstasyon Camisi'ne götürüldü. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, Mert'in babası Yolcu Aydın, annesi Arzu Aydın, 12 yaşındaki ağabeyi Metin Aydın, akrabası olan Kars eski Belediye Başkanı CHP'li Naif Alibeyoğlu, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, kamu kurum müdürleri, akrabaları, Mert'in arkadşları katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Genç'in kıldırdığı cenaze namazına katılanlara "Bu talihsiz olayı görenler şahitlik etsin. Müslümanlığın getirisi de budur. Yoksa diğer dünyada da bunun azabını çekeriz" dedi. Cenaze namazının kılınmasından sonra Mert'in cenazesi omuzlarda taşınarak Asri Mezarlığa götürüldü. Yakınların gözyaşları arasında Mert, toprağa verildi. Ağabeyisi Metin Aydın kardeşinin tabutu başında baygınlık geçirdi. MERT'İN OKULU DA YASTA

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın Ziya Gökalp ilkokulu 3-C sınıfındaki arkadaşları, yas tutuyor.

Mert'in oturduğu sıraya çok sevdiği elmalı soda şisesi içinde kırmızı karanfil koyan arkadaşları, çok üzgün olduklarını ve ders yapamadıklarını söylediler. Öğrencilerden Aybuke Çinkılıç, "Mert'in ölümüne çok üzüldük. O çok iyi, ve yardım severdi. Arkadaşlarından birinin düştüğünü görse hemen koşar yardım ederdi. Şimdi eminim ki Mert Cennette. Oradan bizleri görüyordur" dedi.

Oğlu Arda Karayağız'ın Mert'in en yakın arkadaşı olduğunu anımsatan öğreci velisi Elif Karayağız, "Oğlum Arda'nın çocukluk arkadaşıydı. Her şeyi Mert'le paylaşırdı. Böylesine zeki ve gözü açık bir çocuğun bu talihsiz ölümüne aklım ermiyor" diyerek ağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Aydın Mert Aydın Erzurum Kars Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title