Haberler

Kardeş Payı'nın Yayın Saati Değişti

Güncelleme:

Star TV'de 'Aramızda Kalsın' dizisinin sona ermesiyle boşalan perşembe 20.00 koltuğuna, sevilen dizi "Kardeş Payı" oturdu.

İki hafta yeni sezona merhaba diyen başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan'ın paylaştığı Kardeş Payı dizisi 22.00'den sonra ekrana gelmesine rağmen reytinglerde büyük başarı yakalamış ve prime time yayınlanan bir çok iddialı diziyi bile geride bırakmıştı.

REYTİNG BAŞARISI İŞE YARADI

Star TV'de final yapan 'Aramızda Kalsın' dizisinden sonra perşembe 20.00 kuşağının boşalmasıyla, kanal yönetimi Kardeş Payı dizisini bu saate çekti. Reyting başarısı nedeniyle 22.00'den 20.00'ye alınan Kardeş Payı, 12 Şubat Perşembe akşamı 25. bölümüyle yeni saatinde ekrana gelecek.

Kardeş Payı'nın prime time 1 kuşağında reyting yarışına katılmasının sonuçları nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Aramızda Kalsın Ahmet Kural Kardeş Payı Star Medya Haberler

500

Yorumlar (13)

Cicili Bicili azıcık da zilli kürt kızı:

Ayyyy bu ne yaaa. . bu tarz şeyleri izleyen kaldı mı. . 2015 yılındayız ayıp yaaaa. İnsanda azıcık gurur olur dicem de. . . o kıllı türk erkeklerinde gurur ne arasın.

1
89
yanıtYanıtla
adanalı:

abi çok iyi ya. gerçekten harika biz dizi. her bölümü severek izliyoruz. sabırsızlıkla bekliyoruz.

88
2
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Böyle sacma dizi görmedim

1
52
yanıtYanıtla
süper:

Dizideki esprileri anlamak için zeka bilgi ve gündemi takip etmek gerektiği için çoğuna saçma geliyor. Gerçekten saçma entrika ve dram dolu dizilerden sonra ilaç gibi geldi hele saatini erkene alınması süper oldu.

39
2
yanıtYanıtla
hakankntmobilWeb@haberler.com:

O kadar çok saçma tiplerle dolu, konusu olmayan, 1 cümleyi saatlerce bekleyip ağzını yüzünü yamulttuktan sonra tripin kralını atıp söyleyen diziler var ki. Kardeş payının mizahi kalitesi bize ilaç gibi geldi

29
0
yanıtYanıtla
vahit Mobil-ANDROID:

güzel oldu çakallar vedisine bin çeker

23
3
yanıtYanıtla
İŞ TE BU:

ÇOK İYİ OLDU SEVEREK IZLIYORUZ

22
0
yanıtYanıtla
TAHİR:

ÇOK BAŞARILI BİR DİZİ

16
3
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN TAMAM:

Çok iyi oldu :)

16
1
yanıtYanıtla
HASAN:

çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. şimdi meselam kardeş payı olayını çok garıştırdılar. ha, aralarında bi'' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu. meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. ha, nasıl garışamaz, ben bu şekır giyinirim bu bayan şekır giyinir bu şekır giyinir. ha hiç kimse kimseye karışmaya bi'' hakkı yok, özgürlüğü bidir. eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title