Haberler

Karayolu Trafik Haftası

Düzce'de Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Düzce'de Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Haftası nedeniyle Anıtpark'ta düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, trafik terörünün ulusal ve uluslararası boyutlarda incelenmesi gerektiğini söyledi.

Ülker, 2013 yılında Düzce genelinde meydana gelen 607 trafik kazasında 472 kişinin yaralandığını 8 kişinin de hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Trafikten Sorumlu Müdür Yardımcısı Ömer Kul, trafik kurallarının önemini vurgulayarak, kazaları önlemek için ne gibi çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Gelişmekte olan ve gelişmiş olan ülkelerin günlük yaşamlarını sorunsuz ve güvenli bir şekilde idam ettirilmesinin sorunsuz ve güvenli bir trafik ile mümkün olduğunu dile getiren Kul, şöyle konuştu;

"Ülkemiz genelinde insan hataları yüzünden sorunsuz olmasını arzuladığımız trafik, işlevini yerine getirememiştir. Trafik terör haline gelmiştir, her yıl binlerce kişi trafik kurbanı olmaktadır. Savaşta kaybedilen kişi sayısıyla trafik kazalarında kaybedilen insan sayısı neredeyse eş değerdir."

Konuşmaların ardından yılın trafik görevlisi seçilenlere ödülleri verildi.

Düzenlenen etkinlikte öğrencilerin trafikle ilgili taşıdıkları pankartlar dikkat çekti. - DÜZCE

Kaynak: AA / Yerel

Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Haftası Erdoğan Ülker Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title