Haberler

Karayollarında Terör Estiren 3 Sahte Polis Yakalandı

Gözlerine kestirip tepe lambalı otomobille takip ettikleri kamyonları uygun yerlerde durdurarak kendilerine polis sürü verip gasp eden 3 kişi yakalandı.

TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu üzerinde gözlerine kestirip tepe lambalı otomobille takip ettikleri kamyonları uygun yerlerde durdurarak kendilerine polis sürü verip gasp eden 3 kişi yakalandı. Sahte polislerin üzerlerinde ve gösterdikleri yerlerde polis yeleği, polis beresi ve kelepçeler de bulundu.

Alınan bilgiye göre son dönemlerde özellikle TEM Otoyolu üzerinde kasalarında pahalı mallar yüklü olan kamyonların benzer şektilde gaspedilmesi üzerine harekete geçen Gebze Emniyet Müdürlüğü, bunların yakalanması için özel bir tim oluşturdu. Yapılan tesbitlerde, gaspçıların bölgedeki fabrikalardan çıkan kamyonları kiraladıkları özel otomobille takip edip uygun yerde polis sürü vererek tepe lambası kullanarak durdurdukları, ayrıca polis yeleği giyip bere de takarak sürücüleri indirip etkisiz hale getirip aracı ve malları gaspettiği belirlendi.

Ekipler, etkisiz hale getirdikleri kamyon şoförlerini de kelepçeleyip 14 ile 22 saat arasında aç ve susuz halde otomobilin bagajında tuttukları anlaşılan, bu süre içinde de kasadaki yükleri depolara boşalttığı belirlenen 3 kişiyi yakaladı.

Gebze'yi üs olarak kullandıkları anlaşılan 40 yaşındaki Şenol Türk , 34 yaşındaki Bekir Gül ve 42 yaşındaki Engin Deniz'in olay sırasında kamyoncuların kendilerini teşhis etmemeleri için kar maskesi kullandığı da ortaya çıktı.

Son olarak Gebze, Tekirdağ ve Düzce'de yağ, deterjan ve ton balığı yüklü kamyonları gaspedip yüklerini boşalttığı, şoförlerini ise saatlerce bagajda gezdirdikten sonra ıssız bir yerde bıraktıkları anlaşılan bu kişilerin üzerinde ve gösterdikleri yerlerde, otomobilde kullandıkları tepe lambası, 1 tabanca, çok sayıda mermi, 3 adet sahte polis kimliği, 3 polis yeleği, 3 polis beresi, 4 metal kelepçe, 73 plastik kelepçe, 2 adet de elektrikli şok cihazı ele geçirildi. 3 zanlı öğlenden sonra Gebze Adliyesi'ne sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title