Haberler

Karataş'tan Miting Çağrısı

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İstasyon Meydanı’nın asrın buluşmasına hazırlandığını ifade ederek, bütün ülkücüleri ve Erzurumluları mitinge davet etti.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İstasyon Meydanı'nın asrın buluşmasına hazırlandığını ifade ederek, bütün ülkücüleri ve Erzurumluları mitinge davet etti.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin, 26 Mart Pazar günü saat 13.00'da Erzurum'a gelerek İstasyon Meydanı'ndaki açık hava mitingine katılacağını duyurdu. İl Başkanı Karataş, bu mitingin daha öncekilerden farklı olacağını ve asrın buluşması olacağını söyleyerek, "Milli mücadelemizin, Erzurum'un mihenk taşı olan Erzurum'da düzenleyeceğimiz ve muhterem Genel Başkanımızın da şereflendireceği, 'millet ve devlet için evet' mitingimize bütün ülküdaşlarımızla birlikte bütün Erzurumlu hemşehrilerimizi bu mitinge katılmaya davet ediyorum. Hamdolsun ki özü sözü bir Türkmen beyimiz var. Türkmen beyimizin de Erzurumlulara söyleyecekleri var. 26 Mart Pazar günü saat 13: 00'da İstasyon Meydanında sayın Genel Başkanımızın Erzurum'a vermiş oldukları değerin karşılığını, yüksek katılımlarımızla verelim. Miting günü tüm hemşehrilerimizi bekliyorum " şeklinde konuştu.

İl Başkanı Karataş, açıklamasına şu çağrıyla son verdi: "Gelin, bugünümüz için, yarınlarımız ve geleceğimiz için el ele, omuz omuza verelim. Bir olalım, birlik olalım, beraber olalım. Şanımız ve şerefimiz olan, Ayyıldız ve hilallerle süslü bayraklarımızla gelin İstasyon Meydan'nında tarih yazalım. Gelin, 26 Mart Pazar günü gerçekleştireceğimiz mitingle hep beraber 'Millet için Evet, Devlet İçin Evet' diyelim "dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Bahçeli Erzurum Karataş Politika Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title