Haberler

Karaman Valisi Koca'dan Twitter Açıklaması

Karaman Valisi Murat Koca, bir haber sitesinde "Valinin oğlu Gezi eyleminde mi?" başlığıyla yayınlanan haber üzerine açıklamada bulundu.

Karaman Valisi Murat Koca, bir haber sitesinde "Valinin oğlu Gezi eyleminde mi?" başlığıyla yayınlanan haber üzerine açıklamada bulundu.

Vali Koca, yaptığı yazılı açıklamada, haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Söz konusu haber ile ilgili yasal işlem başlatılacağını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Oğlum Cihangir Sinan Koca, İstanbul'da üniversite öğrencisidir. Cihangir Sinan Koca'nın Twitter hesabında, yoruma konu olan iki fotoğraf yer almaktadır. Bu fotoğrafların her ikisinin de 1 Haziran 2013 tarihinde yüklendiği anlaşılmaktadır. İnternet haber sitesinde de yer alan önceki fotoğraf 'An itibari ile meydan' sözleriyle paylaşılmıştır. Aynı günkü ikinci fotoğraf ise 'An itibariyle Osmanbey Nişantaşı tarafı' sözleri ile paylaşılmıştır. Gezi eylemlerinin devam ettiği günlerde, Türkiye ve dünya gündeminin ilk sıralarını işgal eden bir konu hakkında, 22 yaşındaki üniversite öğrencisinin Twitter hesabında yorumsuz olarak verdiği iki fotoğrafı, 'Gezi eylemlerinde mi?' sorusu ile vererek, kafalarda istifham oluşturmaya çalışmanın, yine yorumsuz iki fotoğraf üzerine bu kadar yorum yapmanın habercilik olup olmadığını da Karaman kamuoyunun takdirine bırakıyorum." - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Murat Koca Twitter Karaman Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

NACİ ERTÜRK:

SAYIN VALİNİN ÇOCUĞUNUNDA BAŞKALARINA ZARAR VERMEDEN BİREYSEL VATANDAŞLIK HAKKINI KULLANMA HAKKI YOKMU YANİ. BU KADAR HERŞEYİ CEVİZ KABUĞU İÇİNE SIKIŞTIRIP BİR DEVLET MEMURUNU SUÇLAMAMININ ANLAMI YOK.EĞER BÖYLE BİR MEDENİ CESARET GÖSTERMİŞSE O GENCİ TEPRİK EDİYORUM.VALİ BEYİ DE KUTLUYORUM.CESARETLİ EVLAT SAHİBİ OLDUĞU İÇİN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title