Haberler

Karakaya Hocalı Katliamını Kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Av.Hamdi Karakaya Hocalı katliamının 22. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Av.Hamdi Karakaya Hocalı katliamının 22. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karakaya mesajında "Hocalı Katliamı, Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanan ve masum insanların, soydaşlarımızın katil Ermenistan'a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde öldürülmesi olayıdır. İnsanlık dışı yaşanan bu katliam sadece Azeri milletine yapılmamış aynı zamanda Yüce Türk milletine de yapılmıştır. Bu vahşet insanlığa ve tarihe acı bir gün olarak geçmiştir.Hocalı Katliamında yaşanan dram Yüce Türk milletini derinden üzmüştür. Fakat dünya kamuoyu, katil Ermeni ve işbirlikçiler şunu iyi bilsin ki şehadete eren soydaşlarımızın acısı hala yüreğimizdedir, dostların unutulmayacağı gibi düşmanlar da hiçbir zaman unutulmayacaktır. Hocalı'nın hesabını zaman geldiğinde Ermenistan ve katliama göz yuman sorumlular tüm Türk-İslam coğrafyası gözü önünde hesabını verecektir. Her soydaşımızın hesabı tek tek sorulacak ve Yüce Türk milletine havale edilecektir. Aynı zamanda bir Ermeni için hepimiz Ermeni'yiz diyenler bir insanlık dramı Hocalı için şimdi neredeler. Bizler Ülkücüler olarak kanımızın son damlasına kadar Hocalı Katliamının peşini bırakmayacağız. Ötüken bozkırlarından çıkıp gelen Anadolu'yu yurt eden İslamin binlerce yıllık sancaktarlığını yapan aziz Türk milleti gerek Türk düşmanlarına gerekse İslam düşmanlığı besleyen Ermenistan gibi millet ve devletlere zamanı geldiğinde kurşun gibi cevap vermekten hiçbir zaman çekinmeyecektir" ifadelerine yer verdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ermenistan Erzincan Karakaya Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title