Haberler

Karadenizli Balıkçılar Sezonu Erken Kapatıyor

Güncelleme:

Karadeniz'de balıkçıların büyük bir kısmı, balık azlığından dolayı teknelerini limana çekerek yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, Karadeniz'de balık azlığından dolayı balıkçıların büyük bir kısmının teknelerini limana çekerek yeni sezon hazırlıklarına başladığını söyledi.

"GELECEK SEZONUN HAZIRLIĞINI YAPIYORLAR"

Karakaş, AA muhabirine, sezon sonunun yaklaştığını ve avlanan mevsim balıklarının azaldığını söyledi. Balıkçıların çoğunlukla denizden umduklarını bulamadıklarını anlatan Karakaş, "Tezgahlarda gördüğümüz 4-5 çeşit kültür balığı bunun işareti. Artık sezon sonuna yaklaşılırken balıkçılarımız yavaş yavaş teknelerini limana çekip, gelecek sezonun hazırlıklarını yapmaya başladı" dedi.

VATANDAŞ UCUZ BALIK YİYEMEDİ

Vatandaşın yaşanan balık azlığından ötürü ucuz balık yiyemediğini vurgulayan Karakaş, şöyle konuştu: "Şu an istavrit ve levrek, az sayıda da kalkan ve kırlangıç balıkları avlanılmakta. Balıkçılar gelecek sezona hazırlık için teknelerini limana çekmeye başladıkları bu günlerde önümüzdeki av mevsiminden bereketli bir sezon umudundalar. Bu yıl vatandaşlarımız ucuz balık yiyemedi. Balıkçı tezgahlarında istavrit, mezgit ve diğer balık türleri çok yüksek fiyatlardan satılmamaktadır. Hamsi ve çupranın kilogramı 10 lira, mezgit 13 lira, levrek ise tane 10 liradan satılıyor."

Kaynak: AA / Ekonomi

Mustafa Karakaş Karadeniz Akçakoca Alışveriş Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500

Yorumlar (9)

Emre13 Mobil-IOS:

Mustahak sizr kokunu kuruttunuz hayvanlarin para hirsindan!!

22
0
yanıtYanıtla
reis:

Trol balıkçılığını yapmasınlar bak bakalım nasıl bereket oluyor.

20
0
yanıtYanıtla
POMPACI GELDİ POMPALAR GİBİ YAPAR:

balığı kurutana kadar tutarsınız olacağı bu inşallah seneye hiç olmaz ben devletin yerinde olsam ticari amaçlı balıkçılığı 10 sene yasaklarım.

13
0
yanıtYanıtla
Gercek:

Kardesim sen her sene hayvan gibi avlanirsan, baliklarin cogalmalarina izin vermezsen olacagi bu. 2-3 sene Balikcilik a izin verilmemeli.

12
0
yanıtYanıtla
Raş:

ÜRETİM YOK OLUR TABİİKİDE BALIKLARIN ÜREMESİ ZOR ARTIK HER TARAF PİŞLİK İÇİNDE DENİZLERİMİZ TEMİZ DEĞİLKİ MARMARADA ÜÇ BEŞ ÇESİT BALIK KALDI 40 SENE EVVEL MARMARADA İSTOKOZ VE ORKİNOS KILIÇ BALIĞI VATDI SİMDİ AZ İSTAVRİT VAR BİRİLERİ KINA YAKSIN ARTIK BALIK NESLİNİ KORUMA KURULU OLMALI CİDDİ CEZALAR OLMALI

12
0
yanıtYanıtla
kaan:

trol yapmayın şahsiyetsizler yakında bunuda bulamayacaksınız

12
0
yanıtYanıtla
grey:

son 10 yıldır aynı hikaye. sezon açılır ve bu sezon balık bol ve ucuz olacak diye ama hiç öyle olmadı olmayacakta. ne zaman aç gözlülüğü bırakıp kaçak avlanma trol vs avcılığı yapılmaz yavru balıklar tutulmazsa o zaman bolluk olur. şikayet edenin kendisidir aslında ayağına sıkan

9
0
yanıtYanıtla
Tarık:

daha 2-3 ay önce ekranlarda bilmem kaç ton hamsiyi tek seferde yakaladığı zaman dört köşe gözükenler kuruttunuz be ortalığı müstehaktır. . . her türlü kaçak göçek yöntemi dene sonrada sızlan

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

seneye daha pahalı olacak alışın 1300 lira verdiler anca çıkıyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title