Haberler

Kamu-Sen Ok ve Ekibini Ağırladı

Güncelleme:

Adayı İsmail Ok beraberinde Faruk Demiraslan, Şani Erdal ile birlikte sivil toplum örgütleri ziyareti kapsamında Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok beraberinde Altıeylül Belediye Başkan Adayı Faruk Demiraslan, Karesi Belediye Başkan Adayı Şani Erdal ile birlikte sivil toplum örgütleri ziyareti kapsamında Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Kamu-Sen İl Temsilcisi Yılmaz Kuran, şube başkanları, temsilciler ve yönetim kurulu üyeleri Başkan İsmail Ok ve başkan adayları Erdal ve Demiraslan'ı karşıladılar.

Belediye Başkanı İsmail Ok uzun yıllar görev yaptığı Kamu-Sen'de olmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyduğunu, Kamu-Sen ailesine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. 5 yıldan bu yana Balıkesir halkının teveccühü ve katkıları ile Balıkesir halkına hizmet yaptıklarını kaydeden Ok bundan sonra da hep birlikte hizmet yapacaklarını dile getirdi.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Yılmaz Kuran da Belediye Başkanı İsmail Ok'u ikinci evi olan Türkiye Kamu-Sen çatısı altında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Kamu-Sen ailesinden belediye başkanı olan İsmail Ok'un büyükşehir belediye başkanı olmasını da canı gönülden istiyoruz. Bu Kamu-Sen için büyük mutluluk olacaktır. Yaptıkları ziyaret bizleri mutlu etmiştir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altıeylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title