Haberler

Kalbi Delik Olan Engin'e En Güzel Sürpriz

İZMİR (İHA) – İzmir’de annesini trafik kazasında kaybeden ve kalbi delik olduğu için sürekli tedavi gören 9 yaşındaki Engin Şalu’ya, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu bilgisayar hediye etti.

İZMİR (İHA) – İzmir'de annesini trafik kazasında kaybeden ve kalbi delik olduğu için sürekli tedavi gören 9 yaşındaki Engin Şalu'ya, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu bilgisayar hediye etti.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Altıntepe İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Engin Şalu'ya verdiği sözü tuttu. Kalbi delik olduğu için sürekli tedavi gören ve geçen Aralık ayında meydana gelen trafik kazasında annesi Emine Şalu'yu kaybeden minik Engin ile bir araya gelen Soylu, Engin'in isteğini yerine getirdi. Başkan Soylu, kendisinden dizüstü bilgisayar isteyen Engin'e sürpriz ziyarette bulunarak, hediyesini verdi. Karşılaştığı sürpriz ile mutlu olan minik Engin, derslerinde başarılı olacağının sözünü verdi.

Engin'in yaşadığı durumun kendisini derinden etkilediğini kaydeden Başkan Soylu, "Minik Engin ile annesinin vefatı sonrası bir araya geldik. Hastalığını da o zaman öğrendim. Konuşmamız sırasında bir isteği olup olmadığını sorduğumda benden bilgisayar istediğini söylemişti. Ne yazık ki 9 yaşında olmasına rağmen hayat kendisine büyük ağırlıklar yükledi. Buna rağmen o hayata sımsıkı sarılıyor. Ben de bir ağabeyi olarak onun her zaman yanında olacağım. Onun isteği üzerine kendisine dizüstü bilgisayarı hediye ettik. Onun gözlerindeki mutluluk bizi de mutlu etti. Umarım bir nebze olsun üstündeki yükü hafifletebilmişizdir. Kendisinden derslerinde başarılı olacağının sözünü aldık. İnanıyorum ki eğitim yaşantısında çok başarılı bir öğrenci olacak" dedi.

Menderes'te çocuklar için gereken ne varsa yapılacağını ifade eden Başkan Soylu, "Minik kalplerimiz bizler için çok değerli. Menderes Belediyesi olarak çocuklarımızın her zaman yanlarındayız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada onlar için ne gerekiyorsa yapılacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Soylu Altıntepe Menderes İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title