Haberler

Kahramanmaraş'ta Yol Çalışmaları Tam Gaz

Karayolları ağında bulunan Elbistan-Göksun Karayolu Ekinözü Kavşağı ile Elbistan Nurhak Karayolu Çöplük mevkii arasındaki 14,5 kilometrelik bölünmüş yol çalışması yüzde 35 oranında tamamlandı.

Karayolları ağında bulunan Elbistan-Göksun Karayolu Ekinözü Kavşağı ile Elbistan Nurhak Karayolu Çöplük mevkii arasındaki 14,5 kilometrelik bölünmüş yol çalışması yüzde 35 oranında tamamlandı. Bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle bugüne kadar 40 bin ton asfalt döküldüğü bildirildi.

Elbistan-Nurhak Karayolu'ndaki 3,5 kilometrelik bölünmüş yol çalışmasını tamamlayan müteahhit Dörtyol İnşaat Firması, Karaelbistan çıkışı ile Ekinözü yol ayrımı arasındaki yolun 3 kilometrelik kısmını da tek yön olarak ulaşıma açtı.

Elbistan Devlet Hastanesi civarında bulunan rampa üzerinde duvar örme çalışmaları da tamamlayan yüklenici firma olan Dörtyol İnşaat, Elbistan şehir geçişi ile geriye kalan yollardaki çalışmaları ise önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacak.

Proje kapsamında olan Nurhak-Malatya kavşağındaki çalışmalar da büyük oranda tamamlanırken, Elbistan devasa bir kavşağa kavuşmuş oldu. Kavşağın iç kısmında kalan refüjde düzenleme çalışmalarını sürdüren müteahhit firma, hava şartlarının müsaade ettiği ölçüde çalışmalarını yavaş ta olsa sürdürüyor.

Elbistan şehir geçişi olan Ahmet Karacabey Caddesi'nin önümüzdeki yıla bırakılacağını anlatan firma yetkilileri, yapılan yol çalışmalarının Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü'ne ait denetim personeli tarafından sürekli kontrol edildiğini, tamamlanan kısımlardan alınan numunelerin laboratuvarlarda dayanıklılık testine tabi tutulduğunu ifade ettiler.

(OZR-akl-y)

15.12.2012 10: 12: 22

TSI

NNNN - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Elbistan Ekinözü Nurhak Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title