Haberler

Kağıthane Emniyetevler Meydan Parkı Açıldı

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Emniyetevler Meydan Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Emniyetevler Meydan Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eskiden ekonomik seviyesi yükselenlerin Kağıthane dışına taşındıklarını belirterek, "Şimdi işler tersine döndü, İstanbul'un en prestijli alanlarından Kağıthane'ye taşınıyorlar " dedi.

Emniyetevler Mahallesi'nde inşa edilen ve 800 metrekarelik deprem parkı olan çocuklar için oyun grupları, oturma alanları, su ve malzeme depolarına sahip Emniyetevler Meydan Parkı'nın açılışı için tören düzenlendi. Törene Kağıthane İlçe Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış programında ilk olarak Kağıthane Belediyesi'nin hizmetlerinin anlatıldığı bir sinevizyon gösterimi yapıldı. Ardından Emniyetevler Meydan Parkı'nın sinevizyon gösterimi yapıldı.

Törende konuşan Kağıthane İlçe Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 10 yıl içerisinde 50 yılda yapılan park sayısını 5'e katladıklarını belirtti. Başkan Fazlı Kılıç, "Bunlardan birisini de sizlerle birlikte açılışını yapıyoruz. Burada parkımızla birlikte bir deprem anında erzak depolayacağımız bir depolama alınımız var. Yine bir su deposu alanımız var. Depremde düşünülerek altyapısı ona göre güçlendirilmiş bir alanımız var. Şu alan işte bu bölgenin yatırımlarına ait olan bir alandır. Yatırımcılar burayı çocuk parkı ve meydan olarak kullanalım diye Kağıthanemize Emniyetevler Mahallemize tahsis ettiler. Yatırımcılar yine bu parkın maliyetini kendileri üstlendiler. Biz Kağıthane Belediyesi olarak kaynaklarımızı çok çok dikkatli bir şekilde değerlendiriyoruz. Aynen AK Parti geldiğinde Türkiye'nin bütçesindeki gelişmeler gibi Kağıthane Belediyesi'nin bütçesinde de gelişmeler yaşıyoruz" dedi.

2013 yılında İstanbul'da en çok değer kazanan ilçenin Kağıthane olduğunu vurgulayan Başkan Kılıç, "2014'te de bu şekilde devam edecek. Hepimiz buralıyız biliyoruz. Bizim arkadaşlarımızın, komşularımızın Kağıthane'de ekonomik seviyeleri yükseldiğinde Kağıthane'nin dışına taşınırlardı. Başka yerlerde ev alıp oraya yerleşirlerdi. Şimdi işler tersine döndü. İstanbul'un prestijli alanlarından bölgelerinden gelip Kağıthane'ye taşınıyorlar. Hatta bir gazetenin araştırmasına göre konut alan yabancıların en çok tercih ettiği ilçelerinden bir tanesi Kağıthane ilçesidir. Bu denli hızlı bir gelişme kaydediyoruz. Arzumuz şudur, mahallelerimiz daha da gelişsin, daha da kalkınsın. Bunun için gece ve gündüz çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Kılıç, beraberindekilerle birlikte meydan parkının açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi. Daha sonra Başkan Kılıç açılışını yaptıkları parkı gezdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title