Haberler

    Karabükspor Teknik Direktörü Kafkas: Şansımız Yüzde 50

    Güncelleme:

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Rosenborg maçına hazır olduklarını söyledi.

    Kardemir Karabükspor, Rosenborg ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Isıma hareketleriyle başlayan antrenmanda, pas çalışması yapıldı. Bütün futbolcuların katıldığı idmanda, Onur Ayık, Tanju Kayhan ve Emre Güngör takımdan ayrı koştu.

    Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk maçta oldukça iyi oynamalarına rağmen net pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

    Tecrübe eksikliklerinin olduğunu ifade eden Kafkas, "Bu seviyede oynamak pek kolay iş değil. Tecrübe çok önemli. İkinci maça tur şansımız devam ediyor. Ben, tur şansının yüzde 50 yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. İyi bir takımız. Belli bir stratejide oynayarak turu geçmek istiyoruz" dedi.

    Yeni transfer Valentin Nicolas Viola'yı bu maça yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Kafkas, şöyle konuştu:

    "Bu hafta sonuna kadar forvetin ismi netleşecek. Trabzonspor'a gönderdiğimiz İshak Doğan'ın takasından Aykut Akgün geldi. Soner Aydoğdu konusunda neler olacağını şu anda pek fazla kestiremiyorum. Sanıyorum kulüpler kendi aralarında anlaştılar. Soner ile ilgili sorun var. Bu, bir tercih meselesidir. Saygı duymak lazım. Şu anda transferde birinci önceliğimiz santrfor."

    Rosenborg'un bu hafta kendi liginde oynadığı maçı kaybetmesinin dezavantaj olduğunu anlatan Kafkas, "Son iki lig maçını kaybetti. Onlar da bu turu geçmek için her şeyi yapacaklardır. Bu maçlarla lig maçlarını birbirinden ayırt etmek lazım. Bu, bir tur maçı. Onlar da bu turu atlamaya çalışacak. Ev sahibi takım, avantajı var. Bunu da kullanmak isteyecek" ifadesini kullandı.

    Kafkas, Çok hücum eden bir takım olmadıklarını, girdikleri pozisyonları iyi değerlendirmelerini gerektiğine değinerek, şunları kaydetti:

    "Öyle bir takım yaratmak için de maliyet çok yüksek. Yaratıcı hücum oyuncularını almak çok kolay değil. Elimizdekiyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rakibimiz bize karşı 4-4-3 sistemi ile oynadı. Bu sistemle kanat oyuncularımız bire bir kaldı. Kanatlar için hafta içinde çalışmalarımızı yaptık.  Şimdi hangi sistem ile oynayacaklarını az çok kestirebiliyorum. Bizim ne oynayacağımız daha önemli. Ben, bir gol bulacağımıza inanıyorum."

    Tolunay Kafkas, bu sezon üç kulvarda mücadele edeceklerini, özellikle Türkiye kupasında çok iddialı olduklarını da belirtti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tolunay Kafkas Onur Ayık Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Bakmadan Geçme

    Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title