Haberler

Kadirli Kaymakamı Pamuk İddiaları Yalanladı

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Fetullah Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen özel bir okulun idareci ve öğrencilerini makamında ağırlayıp ve öğrencilere altın takarak özel ilgi gösterdiği yolunda çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Fetullah Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen özel bir okulun idareci ve öğrencilerini makamında ağırlayıp ve öğrencilere altın takarak özel ilgi gösterdiği yolunda çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Kaymakam Pamuk yaptığı açıklamasında, geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde bir özel okula ve öğrencisine yakın ilgi ve alaka gösterdiği iddiasını içeren bir haber yayınlandığını hatırlatarak, bahse konu haberin tamamen asılsız olduğunu belirtti. Pamuk şunları kaydetti:

"Haberde bahsedildiği gibi makama gelen hiçbir okul yöneticisine ve öğrenciye özel ilgi ve alaka gösterilmemiş, herkese eşit muamele de bulunulmuştur. Programa katılan her öğrenci ve katılımcılarla ayrı ayrı ve toplu fotoğraflar çekilmiştir. Haberde belirtildiği gibi törene sadece bir okul yöneticisi ve öğrencisi katılmamıştır. Söz konusu etkinlik, TEOG sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan üç farklı okuldan 4 öğrencimize Milli Eğitim Müdürlüğünün teklifi ile, başarılı öğrencileri teşvik etmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla yine aynı kurumun organize ettiği bir etkinliktir. Söz konusu etkinliği bu amaç dışına çıkararak farklı bir şekilde yorumlamak, habercilik etiği ile bağdaşmamaktadır. Kaldı ki devletimize açık bir tehdit oluşturan her türlü yapıyla mücadele için gerekli duyarlılığın titizlikle gösterilmesi hususunda tüm kurum amirlerinin daha önceden dikkatleri çekilmiş ve gerekli uyarılar yapılmıştır. Şu bilinmelidir ki kaymakamlığımız vatandaşımıza devletimizin imkanları dahilinde hizmet etme gayreti ve şuuru içerisinde hareket etmekte ve en iyi hizmetleri yapma gayreti ile gece gündüz mefhumu gözetmeden çalışmaktayız. Şahsımı ve kaymakamlığımızı yıpratmaya yönelik bu tür asılsız haber ve iddialar hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır." - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Pamuk Kadirli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

:

sayın kaymakamım kadirlide işiniz zor değil çok zor ankarada yasalar çıkarken not düşerlermiş kadirli hariç diye osman gürbüz gibi ihaleye fesat karıştıran şb müdürünü bile korumak zorunda kaldınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title