Haberler

Kadirli'de 'İş Güvenliği Semineri'

Kadirli'de, Belediye İşçilerine Yönelik 'İş Güvenliği ve İş Sağlığı' Konulu Eğitim Semineri Verildi

Kadirli'de, belediye işçilerine yönelik 'İş Güvenliği ve İş Sağlığı' konulu eğitim semineri verildi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Belediye Tiyatro ve Sinema Salonunda düzenlenen seminerde, yaptığı konuşmada, personelin sağlığı, canı ve iş güvenliğini önemsediklerini söyledi.

Tarhan, bu tür seminerlerle çalışanların iş güvenliği kültürünü geliştirmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti.

'Koruyucu önlemleri arttırmak ve olası kaza risklerini azaltmaktır. Bu eğitimler sayesinde, personelin hem kendi sağlığı hem de çalıştığı sahada yaşayan halkımızın sağlığını tehlikeye sokacak davranışlardan uzak kalmaları da sağlanacaktır. Seminerimizin, sahada çalışan personelimizin davranışlarının olumlu yönde değişmesinin yanında, iş verimliliğini de önemli ölçüde etkileyeceğine inanıyorum'

Uzman Ayhan Önen ise iş sağlığı ve güvenliği konularında katılımcılara bilgi verdi.

Önen, özellikle ağır iş makineleriyle sahada yapılan çalışmaları sırasında riskli hareketleri sinevizyon eşliğinde anlattı.

(MÖ-MUT) - OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Bakmadan Geçme

Amasya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Fame Beach nerede, nasıl gidilir? Aksaray bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kalem Adası nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Garip Adası nerede, nasıl gidilir? KPSS ÖN LİSANS BAŞVURULARI 2024: KPSS ön lisans başvuruları nereden, nasıl yapılır? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Yeni Foça Halk Plajı nerede, nasıl gidilir? Ağrı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Afyonkarahisar bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ilıca Plajı nerede, nasıl gidilir? İzmir Ilıca Plajı ücretli mi, arabasız gidilir mi? Adıyaman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Adana bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bayram tatilinde bankalar açık mı? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? Süt dolu kovanın içine düşen bebek öldü! Olay ne, nerede oldu? ŞEBNEM BOZOKLU, KIZILCIK ŞERBETİ'NE Mİ GELİYOR? Şebnem Bozoklu hangi rol ile Kızılcık Şerbeti dizisine katılıyor?
Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title