Haberler

Kadınlara Göre Güzellik, Göğüs Boyutunun Büyük Olmasından Geçiyor!

ilandır
Güncelleme:

Kadın fiziğinde en önemli görüntü detayını şüphesiz göğüsler oluşturuyor. Asıl işlevi, emzirmek ve kadınlığı simgelemek olsa da göğüsler kadın güzelliğinin en belirgin öğesi olarak dikkat çekiyor.

Her kadın güzel olmak istiyor, güzellikte birçok kadına göre meme boyutundan yani büyük ya da küçüklüğünden geçiyor. Türk kadınının büyük göğüs sevdiğini belirten Estetik Cerrahi, Plastik & Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara, yaz mevsiminin geldiği ilk günlerde mükemmel bir memeye sahip olmak için işin püf noktalarını paylaşıyor.

Daha iri, daha dolgun, daha büyük, estetik olarak daha güzel göğüsler elde etmek için, meme büyütme ameliyatı yapılması gerektiğini söyleyen Op. Dr. Defne Erkara "Unutulmamalıdır ki her kadın güzel bir çift memeyi hak eder" diyor.

Vücut orantısızlığını düzeltmek için meme büyütme ameliyatı gerekiyor

Kadınlarda vücut hatlarındaki orantısızlığı düzeltmek için göğüs (meme) büyütme ameliyatı yapılması gerektiğini söyleyen Op. Dr. Defne Erkara"Yine kadınların gebelik sonrası döneminde meme hacmindeki kaybı düzeltmek için meme büyütme ameliyatı yapıyoruz. Meme simetrisi, meme kanseri sonrası deformasyon ve daha fazlası için meme büyütme ameliyatı yapıyoruz"

Dünya üzerindeki en çok yapılan estetik operasyon: Meme Büyütme

Dünya üzerinde en fazla uygulanan estetik operasyonlardan birisi olduğunu söyleyen Op. Dr. Erkara en çok merak edilen konunun ise iz bırakıp bırakılmadığını belirtiyor. Meme büyütme ameliyatlarında iz kalmamasının imkansız ancak izin nerede ve ne kadar büyüklükte olacağı çok önemli bir konu olduğunu söyleyen Dr. Defne Erkara bu konuda cerrahın da uzmanlığının çok önemli bir kriter olduğunu dile getiriyor. Kalan izin belli bile olmadığını söyleyen Dr. Defne Erkara"Göğüs büyütme operasyonlarında hastaların en çok merak ettiği konu, ameliyat sonrasında kalan izin boyutu. Geliştirilen teknikler ile hastamız daha az ağrı duyar, bölgede daha az iz kalır ve en doğal görünüme kavuşulur"

Aynı gün taburcu olmak mümkün

Operasyon sadece 1 saat sürüyor. Ameliyat günü ya da ertesi gün taburcu işlemleriniz yapılarak eve gitmenize izin veriliyor. İlk iki gün genellikle istirahat ederek geçirilmesi gerektiğini söyleyen Op. Dr. Erkara "Bu dönemde protezin kas arkasına ya da kas önüne konulmasına bağlı olarak farklı şikâyetleriniz olabilir. Genellikle kas arkasına konulan protezlerde kol hareketleriyle ağrı artmaktadır. Bu durum ilk günlerle sınırlıdır. İlk iki günde giderek artan ödem (şişlik), üçüncü günden itibaren azalmaya başlar. Kol ve gövde rahatlar. Meme büyütme operasyonunun üçüncü ya da dördüncü gününde göğsünüzdeki bantlar alınır. Sadece dikiş yerlerine konulan ısıya dayanıklı bantlar bırakılır. Bunlarla duş almanıza izin verilir. Ameliyat sonrası bir boyunca kullanılacak sporcu sütyeni ile memenin şekillenmesi sağlanır" diyor.

Op. Dr. Defne Erkara Hakkında

Ocak 1975 doğumlu Defne Erkara, İstanbul Erenköy'de dünyaya gözlerini açtı. İlkokulda diğer öğrenciler gibi oyun ağırlıklı bir dönem geçirdikten sonra, ortaokuldan itibaren okulunun en çalışkan öğrencilerinden biri oldu. Doğuş Koleji' ni dereceyle bitirdikten sonra kazandığı İstanbul Tıp Fakültesini de 1998 dönem ikincisi olarak tamamladı. Aynı yıl, aynı fakültenin Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünü kazandı. 2004 yılında uzman oldu. Uzun yıllar özel sektörün değişik işletmelerinde çalıştı. 2014 yılında kendi kliniğini kurdu.

İstanbul Advertorial Haberler Advertorial Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

title