Haberler

    Mama Mio ile Güzelliğinize Güzellik Katın!

    Kadının güzelliğinin özgüveninden geldiğine inanan güzellik markası Mama Mio, Türk kadınıyla tanışıyor.

    Mama Mio'nun lansmanı 25 Eylül 2012 Salı günü Harvey Nichols'da gerçekleştirilen özel bir davetle yapıldı. Zeynep Karamehmet Gönenç'in evsahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona, iş ve cemiyet dünyasından seçkin konuklar katıldı. Harvey Nichols'ın kozmetik katında yapılan davete, konuklar ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu. Ayrıca markanın yaratıcılarından Tanya Kazeminy Mackay 'le bir araya gelerek kişisel öneriler alarak, sohbet ettiler. Londra'da 4 güzellik uzmanı tarafından kurulan Mama Mio, onların tecrübeleriyle yaratıldı. Markayı farklı kılan, bu dört kadının kendilerini daha iyi hissetmek ve daha iyi görünmek için bu işe girişmiş olmaları. Her ürünü bizzat kendi cilt problemlerinden yola çıkarak geliştirdiler. Amaçları kadınların ciltlerine güvenmelerini sağlamaktı. çünkü gerçek güzelliğin özgüvenden geldiğine inanıyorlar.

    Mama Mio bir yandan cildin mükemmel görünmesi için gerekli ürünleri sunarken diğer yandan onu destekleyecek özel egzersizler öneriyor. ürün kullanım kılavuzlarında yer alan ve günde sadece 60 saniye zaman ayrılarak gerçekleştirilen bu egzersizler ürünün uygulanacağı bölgeye göre farklılıklar gösteriyor. örneğin yüz için ayrı, göğüs bölgesi için ayrı, selülit için ayrı hareketler mevcut. "Bu ürünün içinde Kötülük Yok, İyilik Var" kuralı, üretilen her Mama Mio ürünü için geçerli. Dolayısıyla hiçbir bir Mama Mio ürünün içinde paraben yok, petrolyum yok, phthalat yok, sodyum laurat yok, sodyum lauril sulfat yok, renklendirici yok, sentetik koku yok ve zenoesterojen yok. Marka kullanıcı için kötü olan herşeye HAYIR diyor. Parfümler bile doğal.

    Mama Mio, ürünlerin mutlaka kullanıcıya zevk vermesi gerektiğini düşünüyor. Güzellik ritüeli önemli. Dolayısıyla ister selülit kremi, ister vücut yağı ya da kırışıklık önleyici bir krem olsun muhteşem hissettirmeli. Buradan yola çıkarak şehirli kadının yoğun temposuna ayak uyduracak ürünler yaratıyor. örneğin, gece, gündüz kremi, ve makyaj bazını tek bir kremde topluyor. Mama Mio, Türkiye'de şu an cilt bakımı, vücut bakımı, selülit/sıkılaştırıcı bakım ve hamilelik olmak üzere 4 ana grupta 16 ürünle yer alıyor. Marka önümünüzdeki günlerde ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyor. "Zaten Güzeliz " sloganından yola çıkan Mama Mio, Harvey Nichols mağazalarında satışa sunuluyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Harvey Nichols Londra Eylül Güzellik Kadın Haberler

    Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

    Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

    Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

    Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

    Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki 'Viski' itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

    Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

    Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

    Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title