Haberler

    Anadolu Yakası'nın Yepyeni Avm'si; 'Buyaka'

    21 Mart’ta kapılarını açan yeni alışveriş merkezi, modern mimarisi ve birbirinden seçkin markalarıyla sadece Anadolu Yakası sakinlerinin değil, Avrupa Yakası sakinlerinin de tercih edeceği bir yer...

    Farklı ve enerjik mimarisinde ulusal ve uluslararası 140 mağaza bulunduran "buyaka" alışveriş merkezi, moda, eğlence, teraslı cafe restoranları ve yeme-içme alanları ile Anadolu Yakası'nı moda, yiyecek-içecek ve eğlence merkezi haline getiriyor.

    Dünyanın ve Türkiye'nin ünlü markaları ile modanın kalbi "buyaka" da atıyor!

    Moda dünyasının ünlü markaları American Eagle, Aeropostale, Promod, Gymboree, Superstep ve Hut Sunglass gibi markalar Türkiye'de ilk defa "buyaka" alışveriş merkezinde açılarak biraraya geliyor.

    Giyim sektöründen kozmetiğe kadar geniş bir marka karmasına ev sahipliği yapan "buyaka" da ünlü moda markaları Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho, Pull&Bear yeni konseptlerini sunuyor.

    Modanın çekim merkezini, Marks&Spencer, Mudo, Paşabahçe, Beymen Club, Sephora, Yargıcı, Tomy Hilfiger, W Collection, US Polo, Desa, Vepa 62, Divarese, Deriden, Home Store, Network, Lacoste, Camper, Nezih, Mavi Jeans, Puma ve Dexter gibi birçok marka oluşturuyor.

    Gün geçtikçe yaşam temposunun arttığı zamanları, sunduğu yaşam alanları ile bir keyfe dönüştüren "buyaka" alışveriş merkezinin en önemli özelliklerinden biri ise Anadolu Yakası'nda bulunan bir AVM'de ilk kez aynı çatı altında toplanan markaları... The Body Shop, Starbucks, Miss Selfridge, Top Shop, Pinkberry, Le Pain Quotidien ve American Eagle markalarının güçlü temsilcisi Shaya, tüm bu markalarını Anadolu Yakası' nda "buyaka" da biraraya getiriyor. Ayrıca Carlotta, Mezzaluna Ekspress, Campanola, Promod, Midpoint, Kiehl's gibi trend markaların yanı sıra Türkiye'nin en prestijli spor kulüplerinden birisi olan Mars Athletic Club ( MAC ), sıra dışı tasarımın ileri teknoloji ile birleştiği, eğlence ve sporun bir arada sunulduğu yeni konsepti " MAC Fit " ile Anadolu yakasında ilk kez "buyaka" da açılıyor. Dünyada sadece Dubai ve İngiltere'de uygulanan özel konsepti ile dikkatleri çeken Samsung, bu konseptini Türkiye'de ilk kez "buyaka" da görücüye çıkarıyor. Hipermarket alanında Migros, elektronik market alanında ise Bimeks ve Darty mağazaları öne çıkıyor.

    "buyaka" teraslı cafÉ restoranları ile de fark yaratıyor!

    Seçkin marka karması ile birçok ilki ziyaretçilerine sunacak olan "buyaka", yiyecek-içecek markaları ile oldukça iddialı. Türkiye'ye ilk defa gelecek olan lezzet markları arasında Villa İtalian Kitchen, Steak & Fries ve Paul CafÉ de yer alıyor. özel teraslara sahip cafe restoranlar arasında; Midpoint, Carlotta, Mezzaluna Express, Le Pain Quotidien, Starbucks, Kirpi CafÉ, Paul CafÉ, Burger House gibi markalar misafirlerini bekliyor. Farklı damak tadlarına hitap eden, iş yemekleri için ideal cafe restoranları dışında, günün yoğun temposuna uyum sağlayan yiyecek-içecek bölümünde bulunun alternatifler ile "buyaka" tam bir lezzet merkezi.

    "buyaka" nın çocukları çok şanslı...

    "buyaka" alışveriş merkezi, Türkiye'ye ilk kez giriş yapacak olan İsveç kökenli SPI\\VIZZKIDSPLAY çocuk Eğlence Merkezi ile çok özel bir sosyal sorumluluk anlayışına imza atıyor. çocukları jetonlu oyun makinelerinden uzaklaştıran, zihinsel ve kişisel gelişimlerine yönelik aktiviteleri ve oyun grupları gibi eğitici bir eğlence anlayışı olan merkezde, artık çocuklar eğlenirken daha çok öğrenecek. 3-12 yaş grubu arasındaki çocuklar uzmanlar eşliğinde hayal dünyalarını geliştiren oyunlar oynarken, ebeveynlere özel olarak oluşturulan alanlarda ise anne ve babalar keyifli vakit geçirebilecekler. Türkiye'ye ilk kez açılacak olan çocuk giyim markası Gymboree'nin yanı sıra çocuklara hitap eden diğer markalar arasında Gap Kids, e- bebek, B&G, Stride Rite&Crocs, Imaginarium ve Toyland markaları dikkatleri çekiyor.

    Farklı mimari tasarımı, Türkiye'nin ve Anadolu Yakası'nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması ile ümraniye Tepebaşı'nda yepyeni bir deneyim sunan "buyaka" Anadolu Yakası'nın yeni yaşam merkezi olacak!

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    21 Mart Türkiye Moda Kadın Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    Bakmadan Geçme

    28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title