Haberler

Kadın Sürücülerin Yol Kavgası, Yoksul Çocuklara Yaradı

Güncelleme:

Bursa'da iki kadın sürücünün trafikte yol kavgası, 20 yoksul çocuğun tepeden tırnağa giydirilmesini sağladı.

Bursa'da iki kadın sürücü Ayten A. ile Güler Ö. arasında geçen mayıs ayında merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi'nde dar sokakta yol verme yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çevredekiler kavgayı güçlükle ayırırken, iki kadın birbirinden şikayetçi oldu. Polis merkezinde ifadelerinin ardından taraflar 'darp' suçundan savcılığa sevk edildi.

Evrakları inceleyen Cumhuriyet Savcısı, yaşananları 'uzlaşmaya tabi' olaylar kapsamında değerlendirerek, dosyayı Bursa Adliyesi'nde Adli Sicil Şube Müdürü olarak görev yaparken Cumhuriyet Başsavcısı'nın istediği üzerine 'Uzlaşmacı' olarak ek görev alan Figen Kaynar'a gönderdi.

ŞİKAYETİNDEN KOŞULLU OLARAK VAZGEÇTİ

Kaynar önce telefonla Güler Ö. ile konuştu. Ev kadını Güler Ö., "Ben uzlaşmaya hazırım" dedi. Bunun üzerine Figen Kaynar, Ayten A.'yı aradı. ticaretle uğraşan Ayten A.'nın, "Ben uzlaşmak istemiyorum. Suçlu o, ceza almasını istiyorum" demesi üzerine Figen Kaynar, kararlı olan Ayten A.'yı bu kez yüz yüze konuşmak için adliyeye çağırdı. Bir süre sonra adliyeye gelen Ayten A. ile Uzlaşmacı Figen Kaynar konuşmaya başladı. Kaynar'ın, "Ramazan ayındayız. Bu tür kırgınlıklar hoş değil. Bayrama az kaldı. Kalpleri kırmayalım. Gelin barışın" teklifine Ayten A., bu kez koşullu 'evet' dedi.

"FAKİR ÇOCUKLAR İÇİN GİYSİ ALSIN"

Kendisinin fakir ve dar gelirli ailelere özellikle çocuklara yardım yapmaktan büyük keyif aldığını, söyleyen Ayten A., "Ramazan Bayramında, kimsesiz ve dar gelirli ailelerin çocuklarına giyecek dağıtacağım. Yalnız, 7- 12 yaş arasındaki çocuklar için elimde kıyafet yok. Güler Ö., 20 çocuğa dağıtmam koşulu ile kıyafet alıp verirse, şikayetimden vazgeçer, affederim" dedi.

Bu öneriyi kabul eden Güler Ö. ve olay anında otomobilinde bulunan 3 arkadaşı aralarında topladıkları 3 bin 900 lira ile 20 çocuğa eşofman takımı, yelek ve çeşitli kıyafetler alarak, bunları çuval içinde Bursa Adliyesi'ne getirip, Figen Kaynar'a teslim etti. Kaynar da bu giysileri kimsesiz ve yoksul çocuklara, Ramazan Bayramı'nda dağıtması için Ayten A.'ya verdi. Ayten A. da şikayetinden vazgeçtiğine ilişkin imza atınca dava dosyası açılmadan uzlaşma ile sonuçlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Osmangazi Kaynar Yaşam Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (11)

KÖYLÜ:

ACABA TRAFIK DERSIDE VERILECEKMI BU SÜRÜCÜ KADINLARA IYI KARAR

8
9
yanıtYanıtla
erol:

gurbette yasiyorum yeni izinden döndüm vay dedim türkiyenin haline. Antalyadaki sahiller mültecilerle dolmus esnaf kan agliyor müsteri yok diye, gecen sene konyaalti plaji doluydu simdi bombos. Turist cok az vardi bunlar hep siyasetin sonuclari.

6
3
yanıtYanıtla
ahmet hoca:

bu haberle ne ilgisi var yazdiklarin??

yanıt9
yanıt1
AYIP AYIP:

Turist ile Türkiyenin hali belli olacaksa vay bu kafaların haline. Kendi savaş gemimizi yapıyoruz helikopterimizi yapıyoruz ama turist yok ülkenin durumu içler acısı. Teşekkürler TÜRKİYEM. . .

yanıt6
yanıt2
Ayıp Ayıp diyene...:

Kendi savaş gemini yapıyorsun ama sadece 2 destroyer var envanterde ve yüzde 70 i yerli üretim. Uçak gemisi 0. Kendi helikopterini yapıyorsun ama seni ipleyen bir ülke dahi kalmadı. turist döviz getirir ekonomiye katkı sağlar satmayı düşündüğün gemi, helikopter sana çook uzun yıllar boyunca para kazandırmayacak sanayisinin kurulumu üretimi yükseltmesi derken kara geçmek için baya yolu var. Biraz derinine düşün. Akpye oy verme. . .

yanıt1
yanıt2
aktroll:

tamam kavga hoş değil ama keşke bütün kavgalar böyle sonuçlansa, düşünsenize orada kavga eden iki erkek olsaydı salak gururları yüzünden birbirlerini öldürmeye kadar giderdi bu, hatta dayak yiyen daha sonra adliye bahçesini aşireti ile basardı vs. vs. vs.

8
0
yanıtYanıtla
hollanda:

Bence bu kadinlar biraz daha konussalardi kanka olurlar birbirlerine sirt cikarlardi.

7
0
yanıtYanıtla
PASA3435:

GÜZEL BİR DAVRANIŞ DEVAMINI DİLERİZ TŞK GÜZEL ŞEYLER GÖRMEK GÜZEL

7
0
yanıtYanıtla
maho:

karılar da cazgır oluyor

3
2
yanıtYanıtla
...:

Kasin ve erkek arasindaki fark!

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title