Haberler

Kabinede Revizyonun Şifreleri! 7 Bakanlıkta Değişiklik Olabilir

Güncelleme:

Kulislerde, Nabi Avcı ile Mahir Ünal'ın yer değiştireceği, Ünal'ın Milli Eğitim Bakanlığı'na, Avcı'nın da Kültür Bakanlığı'na kaydırılacağı konuşuluyor.

Bir hafta içinde yeni hükümetini kurmuş olacak. Yeni hükümette yer alacak isimler ve yapılacak değişiklikler, Ankara kulislerinin en çok konuşulan konusu. Ancak kabinede geniş çaplı değişiklik beklenmiyor.

6-7 BAKAN DEĞİŞECEK

Ak Parti'de gözler yeni hükümetin kurulması sürecine çevrildi. Kulislerde, gelecek hafta açıklanması beklenen Bakanlar Kurulu'nda değişimin yüzde 25 düzeyinde olacağı konuşuluyor. 27 üyeli kabinede 6-7 bakanın yerlerini haleflerine bırakması bekleniyor.

BERAT ALBAYRAK BAŞBAKAN YARDIMCISI

Başbakan Yardımcılarından Numan Kurtulmuş ile Tuğrul Türkeş'in kabinedeki yerini koruyacağı ifade ediliyor. Parti kulislerinde Mehmet Müezzinoğlu, Berat Albayrak ve Bekir Bozdağ'ın Başbakan yardımcısı olarak yeni hükümette görev alacağı konuşuluyor.

YENİ HÜKÜMET İÇİN ADI GEÇENLER

Nükhet Hotar, Öznur Çalık, Ömer Çelik, Nurettin Canikli ve Mustafa Şentop da 65. hükümet için geçen isimler arasında.

YERLERİNİ KORUYACAKLAR

AB Bakanı Volkan Bozkır, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve spor Bakanı Çağatay Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yerini koruyacak isimler arasında sayılıyor.

YER DEĞİŞTİRECEKLER

Kulislerde, Nabi Avcı ile Mahir Ünal'ın yer değiştireceği, Ünal'ın Milli Eğitim Bakanlığı'na, Avcı'nın da Kültür Bakanlığı'na kaydırılacağı konuşuluyor. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kültür Bakanlığı Mahir Ünal Nabi Avcı AK Parti Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

500

Yorumlar (29)

MALATYALI:

BİNALİ EFENDİNİN SES TONUNDAKİ DEĞİŞİKLİĞE DİKKAT EDİN DAVİTOĞLUDA AYNISINI YAPMIŞTI DEMEKKİ KOYUNLAR SESE GELİYOR ENTERESAN

9
3
yanıtYanıtla
yazıhanlı:

önce okuma yazma öğren öyle gel

yanıt1
yanıt1
MALATYALI:

YAZIHANIN(AKP) ONLARCA KÖYÜNÜN YOLLARINI HEKİMHAN BELEDİYESİ(CHP) VE BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ(CHP) YAPTIRDI YAZIHANDAKİ BAŞKAN EFENDİNİN ZORUNA GİTMEDİMİ BU AYRIMCILIK YAPMAK HADDİ OLMAMASINA RAGMEN NİYE AYRIMCILIK YAPTI LAN ADLİYE BİNASINI BİLE BİZ YAPTIK OKUMA YAZMAN VARSA GİT KAPISINA BAK BİNANIN KİM TARAFINDAN YAPTIRILDIĞI YAZIYOR YAZIHAN KÖYDEN BETER BİR İLÇE AK KOYUNLAR HALA GRUR DUYUYORLAR ADAM 21 BUÇUK KM LİK ANA CADDESİNİ BİLE ASFALTLAMAKTAN ACİZ BAŞKA YOL YOK ZATEN. . . . .

yanıt1
yanıt0
MALATYALI:

DÜZELTME VE ÖZÜR ESKİ BOŞBAKANIN İSMİNİN YERİNE DAVİTOĞLU YAZMIŞIM YAZIHANLI KARDEŞİMDE BENİ UYARMIŞ SAĞOLSUN DOĞRUSUNU YAZIYORUM DAVULOĞLU BİR DAHA YAZ DİYE SESLER GELDİ KULAĞIMA DAVULOĞLU-DAAAVİTOĞLU VB. . . . . BU UZARRRRR GİDER

yanıt1
yanıt2
MALATYALI:

BİR DÜZELTME DAHA YAZIHANIN ANA YOLU 1 BUÇUK KM VAR YOK 21 KM YAZMIŞIM KLAVYENİN AZİZLİĞİ DİYELİM ZATEN BAŞKA YOLU YOK

yanıt1
yanıt0
KIBRISLI ASIL TURK:

HIRSIZLAR, VATAN HAINLERI, LAIK VE ATATURK DUSMANLARI VE TERORISTLER GITSIN DE ULKEYE FAYDASAI HALKIN HIZMETCISI OLACAKLAR KALSIN

9
2
yanıtYanıtla
DADAŞŞ:

ENİŞTE PEDER SAYESİNDE YAVAŞ YAVAŞ BAŞBAKANLIĞA DOĞRU İLERLİYOR. NE YETENEKLİ ADAMMIŞ YAHU :)))

10
1
yanıtYanıtla
çetin kaya:

çocuğuma bir ayakkabı alamıyorum bunlara hakkımı helal etmiyorum yiyen gidiyor açlar geliyor yedikleri haram zıkkım zehir olur inşallah çoluk çocuklarından çıkar bedelli dilerim ALLAHTAN

6
4
yanıtYanıtla
75 ardahan:

benimde profilim düşük çunku akp bende oy verdim

6
3
yanıtYanıtla
ÖMER:

bitirim ikilinin zaferini kutlayan akp lilerin kişnemesini duyuyorsunuz değ, lmi? cenazeleride duyuyoruz der gibisiniz olsun onlar şehit oluyorişte müslümanlık

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title