Haberler

İzmir Kadın Avukatlar ile Diş Hekimlerine Mektupla Tacizde Bulunan Zanlı Yakalandı

İzmir'de, kadın avukatlar ile diş hekimlerine cinsel içerikli mektup gönderip tacizde bulunduğu ileri sürülen Ş.B., güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği belirlendikten sonra yakalandı.

İzmir'de, kadın avukatlar ile diş hekimlerine cinsel içerikli mektup gönderip tacizde bulunduğu ileri sürülen Ş.B., güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği belirlendikten sonra yakalandı. Zanlının, 5'i taciz olmak üzere 20 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan kadın diş hekimi H.K., Çiğli'deki işyerinin önüne gelen tanımadığı bir erkeğin, kendisine küfür ve hakaret ettiğini söyledi. Bir gün sonra aynı kişinin işyerinin kapısının altından içeri cinsellik,hakaret ve tehdit içerikli mektup bırakıp taciz ettiğini ileri sürdü. Şikayet üzerine harekete geçen Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.K.'nın işyeri güvenlik kamerası ve çevredeki işyeri güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarından, şüphelinin, mektup bıraktığı sıradaki görüntüleri elde edildi.

Yapılan araştırmada, tacizde bulunan kişinin, 47 yaşındaki Ş.B. olduğu belirlenip, yakalandı. Zanlı hakkında, 5'i cinsel taciz olmak üzere hırsızlık, hakaret, tehdit ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 20 kez arama kararı çıkartıldığı, ayrıca 20 yıl da kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Ş.B.'nin, Bornova, Bayraklı, Gaziemir, Karşıyaka ve Buca ilçelerinde kadın avukat ile diş hekimlerine de cinsel içerikli mektup gönderdiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Çiğli İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title