Haberler

İzmir'de Hdp Binasını Taşlayan Grup

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, teröre tepki amacıyla bir araya gelerek HDP ilçe binasını taşlayan gruptan gözaltına alınan 6 kişi, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, teröre tepki amacıyla bir araya gelerek HDP ilçe binasını taşlayan gruptan gözaltına alınan 6 kişi, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam terör saldırılarına tepki amacıyla yürüyüş yaptıkları sırada HDP ilçe binasını taşlayan gruptan gözaltına alınan 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

HDP Karabağlar İlçe Teşkilatı binasına, partililerin de içeride olduğu sırada saldırarak camları kıran ve parti tabelasını indirerek yerine Türk bayrağı asan grup, daha sonra caddede topladığı lastikleri tutuşturmuştu. Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi, müdahalede bulunup bölgeden uzaklaştırdığı gruptan 6 kişiyi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Karabağlar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title