Haberler

İzmir'de 1. Adana Kültür ve Sanat Festivali Hazırlıkları

İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği yönetim kurulu üyelerinin, düzenleyecekleri 1. Adana Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları kapsamında Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret ettikleri bildirildi.

İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği yönetim kurulu üyelerinin, düzenleyecekleri  1. Adana Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları kapsamında Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü ziyaret ettikleri bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Arif Kayakşu ve Komite Başkanı Tuba Özbir, Belediye Başkanı Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Kayakşu,  31 Ekim - 2 Kasım'da İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenecek festival hakkında Öztürk'e bilgi verdi, festivale davet etti.

İzmir ile Adana arasında ekonomik işbirliğinin artması için gerçekleştirecekleri festivale 200 bin ziyaretçi beklediklerini ifade eden Kayakşu, şunları kaydetti:

"Festivalde ilimizin tanıtımıyla ilgili çok sayıda stant  yer alacak. Adanalı sanatçılarımız konserler verecek ve  imza günü düzenleyecek. Adana ve İzmir'deki sivil toplum kuruluşlarımızın, ticaret ve sanayi odalarıyla şehrin tüm dinamiklerini, büyükşehir ve ilçe belediyelerini bu festivali desteklemeye davet ediyoruz."

Belediye Başkanı Öztürk de Adana ve Kozan'ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kendilerinin de ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, dernek yöneticilerini çalışmalarından dolayı kutladı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Musa Öztürk Kozan İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title