Haberler
Güncelleme:

İsrail'in "Ateşkese hazırız" mesajı sonrası Hamas lideri Heniyye Mısır'a gitti! Saldırıların durmasını isteyecekler

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un, "İsrail Gazze'de rehinelerin serbest bırakılması için yeni bir insani araya hazırdır" sözleri yankı uyandırdı. Hamas ise ateşkes için saldırıların durmasını şart koştu. Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, ateşkese dair detayları görüşmek üzere iki ülke arasında ara buluculuk yapan Mısır'a gitti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Ercan cıftcı:

20.000 çoluk çocuk öldü, Gazze yaşanamaz hale getirildi. Görev tamamlandı, Şimdi herkes ateşkes diye diye açıklama yapmaya başlar, Bu katliamın bir bedeli ya da karşılığı olmalı.

69
4
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

peki soykırımın cezası ne olacak?

40
1
yanıtYanıtla
Adem Örnek:

bu kadar mücadele boşa mı verildi, bu kadar sivil boşa mı şehit oldu, zafere kadar mücadeleye devam edilmeli

2
1
yanıtYanıtla
pentakill lol:

atacak bombaları kalmadı amerika uşağı israil dünyadan tepki çekip destek yitirince ateşkes imzalamaya çalışıyor. umarım Hamas atağa geçer ve bunlara kök söktürür. savaş zor bir durum ama çoluk çocuğu öldürüp öldürüp hiç birşey yokmuş gibi ateşkes yapılmamalı. filistin kurutuluşa ermeli artık.

0
0
yanıtYanıtla
foamer sponge:

Daha geçen gün takas yapıldı ölü sayısı 20.000 'i geçti ayrıca İsrail binlerce tutuklama yaptı bu nasıl bir iş anlamak zor. Sankiçatışma bitse esirler bırakılsa İsrail duracak ? Olan zavallı halka oluyor.

0
0
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

Oyun bunlar düzmece..aynısı bizde de oynandı anlamak isteyen anlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title