Haberler
Güncelleme:

"Hamas'ın yaptığını Türkiye'de de yapmak gerekir" diyen Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı operasyonuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan İsmailağa cemaatinin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Bir konuşmasında, "Hamas'ın yaptığını Türkiye'de de yapmak gerektiğini" söyleyen Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

UZUNMUSTAFA:

Tum cemaatler kapatilmali en iyisi bile kapatilmali. bu sacmasapan insanlar bazi seyleri idrak etmekten yoksun arkasinda 3 5 destek gordugu an devlete duzen vermeye calisiyor. cemaatler islami faaliyet gosteren ne varsa kapatilmali. cemaatlerden islam ogrenilmemeli. binerce sacmaliklarla dolu kitap yazip orgutleniyorlar. IQ dusuk insanlar bunlarin pesinden gidiyor.

22
11
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

islamda tarikat mı var yasaklanmaları şart islama çok zarar veriyorlar

24
9
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Devlete binlerce defa diyorum kapatin tum cemaatleri islami faaliyet gosteteren ne kadar sacmalik varsa kapatilsin. muslumanlik artik bu tiplerin tekelinde IQ dusuk olan insanlar bunlara bel bagliyip devlete dusman oluyor.

16
7
yanıtYanıtla
mehmet:

memleketin başına asıl sizler belasınız. din adı altında bu milleti kandırdığınız yeter. sizlerden kurtulamıyacakmıyız.

15
3
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

İyi de biz kime karşı yapacağız? Bizden olmayan herkesi yok mu edelim? Şiddetle savaşla hiçbir şey elde edilemez. Bak güçlü zan edilen israil zorla savaşla aldığı kurduğu devletin yıkılacağı korkusu ile yaşıyor.

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title