Haberler
Güncelleme:

Ankara'da köprülü kavşak projesi iptal edildi, kararın ardından gencecik bir can daha gitti

Ankara çevre yolunda Eryaman semtine giriş-çıkış yapılabilmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesi, açılan dava sonucu iptal edildi. Bölgedeki 3 mahallenin muhtarının basın açıklaması yaparak iptal kararına tepki göstermesinden bir gün sonra aynı bölgede yolun karşısına geçmek isteyen Gamze Gürel, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Hek Tor:

İşte Mansur'un tekrar seçilmesi gerektiğinin bir nedeni daha....

56
13
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

İptal ettiren Mansur' un ekibi... Aynı zihniyetin temsilcileri.. Ne alaka anlamadık... Gökçek döneminde Akay kavşağı, OTTÜ yolu, Çiftlik yolunu' da bunlar mahkemeye taşımıştı..

yanıt0
yanıt0
Onder Yildiz:

Angara ya transformers park yakışır, kaybedilen canların hesabını onlardan sorun.

47
7
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Bu kızın vebali kimde şimdi.

50
0
yanıtYanıtla
White Turk:

bütün odalar kapatılsın.

35
5
yanıtYanıtla
hayat bayat:

TMMOB Şehir Plancıları Odası'na sormak istiyorum; Ankara çevre yolunun Etimesgut ilçesi mevkiinde, Eryaman semtine giriş-çıkış yapılabilmesi için ABB tarafından gündeme alınmış köprülü kavşak projesi Şehir Plancıları Odası'nın itirazı üzerine yürütmeyi durdurma kararı alınıp iptal edilmiş. Bu doğru mu? Eğer doğru ise söz konusu bölgede yolun karşısına geçmek isteyen Gamze Gürel (28), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği için vicdanınız rahat mı?

14
0
yanıtYanıtla
hayat bayat:

Ankara çevre yolunun Etimesgut ilçesi mevkiinde, Eryaman semtine giriş-çıkış yapılabilmesi için ABB tarafından gündeme alınmış köprülü kavşak projesi Şehir Plancıları Odası'nın itirazı üzerine yürütmeyi durdurma kararı alınıp iptal edilmiş. Bu doğru mu? Eğer doğru ise söz konusu bölgede yolun karşısına geçmek isteyen Gamze Gürel (28), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği için vicdanınız rahat mı?

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title