Haberler
Güncelleme:

DEM Partili Sırrı Sakık: Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, şehirde asker ve polislere taşımalı seçmen olarak oy kullandırıldığını iddia ederek yaşanan olaya sert tepki gösterdi. Sakık, " Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok. Siz kimsiniz ya? Hırsız var bu kentte hırsız var. Kürt coğrafyası bir İstanbul etmedi, bir Ankara etmedi. Sizin bu şehirle hiçbir ilişkiniz yok" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (30)

Oguz Ozgul:

Teröristin ahlak dersi vermesi ne acayip

951
374
yanıtYanıtla
Demir Acer:

kapak gibi yanit tabi anlarlarsa

yanıt205
yanıt128
sezgin sucin:

nerden biliyon bi insan olmadınız gitti hep ırkcılık sizde öle ölüp gşdieceksiniz

yanıt153
yanıt238
Demir Acer:

sucin: bizim kurtlerle dedimiz yok, derdimiz vatani bolmek istiyenlerle, irkcilik onu sorgulamak lazim sizlermi bizlermi?

yanıt266
yanıt96
İbrahim Demirel:

Sezgin burada kimse ırkçılık yapmıyor, ayak yapma. Benım babam Kürt annem çerkes, Ben Türkiye cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü her yerde desteklerim. Kimsenin Kürtlerle sorunu yok. Benım en büyük düşmanım terör ve cehalet dir. Bu ikisi en çok Kürtlere zarar verdi.

yanıt226
yanıt54
VATANDAŞ:

Yaw he he dayı öyledir zaten... Madem bunu iddia ediyorsun eğer kanıtın var ise ver mahkemeye seçimleri iptal ettir... Ama yok bakacak kazanıyor o zaman ben sadece bir duyum aldım o nedenle böyle oldu diyecek :))

367
220
yanıtYanıtla
Süleyman Kanuni:

Bunların Eşleri yada çocukları neden yanında değil o zaman güzel kardeşim

yanıt1
yanıt0
A Alkan:

Bu dangalak akşam düşünmüştür, yarın ne diyeyim diye böyle aptalca bir mevzuyu kıt beyni kabul etmiş olsa gerek diline yansımış. La asker polis o gün görevli başka ilden nasıl gelsin. Ya da gece ne yedi içtiyse onun tesiri

358
155
yanıtYanıtla
Mustafa Ozturk:

Terörist adam ağrı Türkiye Devletinin bir kenti değilmi ne konuşuyor sun ben muğlalıyım ağrılı bir vatandaş muğla'da ikamet ediyor. Oyunu burda kullanıyor. Ne yani bu ağrılı vatandaş muğla kentinin bir bireyi olmuyor mu ne yapmalı şimdi bu arkadaş ağrılı diye bu muğla kentini temsil etmiyor diye dışlayalımmı nifakçı provakatör adam.

257
104
yanıtYanıtla
Suat Saldıran:

Bir bahane bulmak lazım geldi??

78
52
yanıtYanıtla
Mehmet Bozkurt:

doğuda oluyor maalesef gercek bu ve buralarda dem min güclü olduğu yerler için kimsenin sesi çikmiyor

yanıt19
yanıt6
Zübeyir Kıvrak:

DAĞDA KİMSE KALMAYINCA VATANDAŞ ÖZGÜRCE OY KULLANABİLİYOR....

66
32
yanıtYanıtla
Discus:

Memleketin farklı yerlerinde görevlerini yapan hiçbir vatan evladına bunlar gibi etnik ırkçılık yapılmadı. Ne Şırnaklı İzmir'e gittiğinde ne Ağrılı İstanbul'a gittiğinde oyunu kullanmasına kimse engel olmadı. Bunlar etnik ırkçılık yaparak temel hakka engel olmaya çalışıyor.

45
22
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Kars ve çevresi için bu olayı BELGELERİYLE gerçek bir gazeteci arkadaş yazmış, televizyonda da bas bas bağırmıştı... Seçimlerin yüksek mercisi ise bu iddialara hep seyirci kalıyor, araştırmıyor, gereğini yapmıyor, nedense hani yani.

31
32
yanıtYanıtla
Ali Tokgöz:

Ya Allah korkusundan bahsediyor.Sizde Allah korkusu olsa terörü desteklemezsiniz.

33
19
yanıtYanıtla
Matkap:

Seçim günü seçim anı propaganda OLMAMALI ! Yasak zaten. Seçimler birlik beraberlik ve hürlük günüdür. Devletimizin gerekli mecralarının gerekli işlemleri yapacağına inanıyorum. Hangi partiden olursa olsun bu tarz olay girişiminde bulunanları yaka paça dışarı fırlatacaksın. Herkes yerini bilsin. Herkes geçicidir Devlet bakidir.

31
18
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Bunlar yıllarca alıştılar pkk yandaşlarının kontrolünde oy vermeye insanları korkutup sindirip başka bir düiünceye bile tahammülleri yoktu insanlar korkudan başka bir parti bile kuramazdı ikinci bir parti olmazdı şimdi olmaya başladı özgürlük geldi doguda kürtlerde başka fikirlere oy vermeye başlayınca bunların işine gelmedi

32
14
yanıtYanıtla
Hasan Kürşat Gümüş:

HDP yine rolünü yerine getirmiş ve ortaklığı karıştırma çabasına girmiş

27
18
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Her yerde problemsiniz be 1 kişi 1 oy kullanıyor adam memleketine gelmiş kullanır Ağrı'da kullanıp birde İstanbul da kullanabiliyor mu hayır o Zaman niye bağırıp çağırıyorsun

29
14
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Bunlar eskiden sesini çıkaramazdı. Şimdi polise askere ahkam kesiyorlar. Hükümet özgürlük, kardeşlik adı altında ülkeyi ne hale getirdi.

17
22
yanıtYanıtla
Harun SİZER:

kendileri aynı haltı yedikleri için çok iyi biliyorlar ben son bir aydır çorlu da nereye dönsem doğunun insanı var anormal bir artış var dem bir yada ikinci parti çıkarsa hiç şaşırmayacağım

24
14
yanıtYanıtla
Meuble Luxe:

ve bu adamı mecliste başkan vekili seçmişler

14
19
yanıtYanıtla
can Diyar:

Adamlar orda gormuyon mu adamlara söylüyor kendi kendi bişey demiyor adamlara diyor video kanıt bu körmüsün yazıklar olsun onları gonderenlere

18
10
yanıtYanıtla
Kutay Soysal:

mimli karktersiz geçmişinden hainlğinden utanmayanların feryadı

21
0
yanıtYanıtla
Ramazan Budak:

Ne oldu cerraamm

13
0
yanıtYanıtla
SadeceGerçekler:

En başta kendin ağrılı değilsin... Neyin kafası bu??

2
0
yanıtYanıtla
Hüseyin Kılıç:

Onurlu olan zaten sizin gibi vampirlere oy vermez

1
0
yanıtYanıtla
Süleyman Kanuni:

Baksanıza Birtanesinin Eşi yada çocukları var mı yanında ne olduğu belli durumun

0
1
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

hdp yi sevmem ama bu yandaşların AKLINA GELEN şeytanın AKLINA GELMEZ

0
1
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

TARAFSIZ OLARAK eğer böyle birsey varsa incelenmeli ne olursa olsun kimse kimsenin hakkını yemesin ramazan ayındayız bide.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title