Haberler
Güncelleme:

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın "Cumhurbaşkanımızın elini rahatlatmak adına görevimden affımı istedim" sözleriyle istifasını vermesi büyük yankı uyandırırken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten konuyla ilgili dikkat çeken bir mesaj geldi. Çelik "AK Parti'de değişim olağanüstü bir durum değil. Sürekli değişim içindeyiz. Çeşitli yerlerde pekiştirme, değiştirme, görev değiştirme adımları atılacak. Vekaletle devam edilen yerlerde asalete çevrilmesi söz konusu" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Serdal Sayar:

Değişim kişilerle değil kişilerin davranışları ile olur. Yoksa 50 kişi değişmiş ne yazar. Halktan kopuk yaşantılar

107
2
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Sadece davranışlarda değil, benim kalın bağırsağımda da bakteri sayısı devamlı değişiyor, onlar için vur patlasın çal oynasın, gelip gelip gidiyorlar ama ızdırabını BEN çekiyorum bu değişikliğin vallahi.

yanıt14
yanıt4
masteng aston:

Degisim basladi senin haberin yok.

24
6
yanıtYanıtla
ALİCAN:

il başkanı sanki il başkanı olmakla hata yapmış gibi başkanlıktan istifa etmiyor affını istiyor. Siyasi partilerdeki ast üst ilişkileri askeriyeden beter. Yani partilere demokrasi gelmeden ülkeye demokrasi gelmez.

21
2
yanıtYanıtla
Engin Makas:

Sosyal mağduriyetleri biz her seferinde ilettik. Teşkilatın her kademesi gereğini yapacağını söyledi. Merkeze iletilen mağduriyetleri duymazdan gelip, bakanlık seviyesinde mağdurlara sırtını dönüp gidip, alt kademeleri ele alamk pek doğru gözükmüyor. En azından duşardan öyle gözüküyor. Ha seçimden önce seccadeye basmışsın, hada çıraklık ve diğer mağdurlarına sırtını dönmüş dinlemeden gitmişsin. İktidarımız, kendi seçmenini mağduriyetler üzerinden Özgür Beye alıştırıyor.

15
4
yanıtYanıtla
ŞÜKRÜ GÜZEN:

Henüz 18 yaşında bir kızın milletvekili olması da neyin nesi..... Bırakın böyle popülist yaklaşımları..... Ya canım bir kişiden ne olacak ki ? Gençleri siyasete teşvik etmek amacıyla yapıyor derseniz alacağınız netice budur

11
1
yanıtYanıtla
ŞÜKRÜ GÜZEN:

Adam değiştirmek çözüm değil. Önemli olan Reisin kendi kafasını değiştirmesi......

12
0
yanıtYanıtla
Yusuf Kanat:

vurgunu vurup istifa ediyorlar oh ne güzel dünya

0
0
yanıtYanıtla
ali gökşen:

İdare siyasetten bağımsız düşünülmezse ve uygulanmazsa kısaca liyakat adı ile torpil.. daha çok değişim olur..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title