Haberler
Güncelleme:

Sultangazi'de bekçilerle esnaf arasında kavga

Sultangazi'de iddiaya göre gece bekçileriyle 'Sürekli gelip müşterileri kaçırıyorsunuz iş yapamıyoruz' diyen esnaf arasında kavga çıktı. Olayda çok sayıda vatandaş gözaltına alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (36)

Bordo Bere:

CHP GELDIGINDE ESKISI GIBI BU GEREKSIZ ISE SON VERILECEK BEKCIDE NE DEMEK ISRAF

312
350
yanıtYanıtla
Tırpan:

Sonra torbacılar, hırsızlar alkolikler senin eşini kız kardeşine sokakta tacizde bulununca sende ertesi gün hastanede ziyarete gidip keyifle olayı dinlersin. olur mu?

yanıt366
yanıt84
Gökhan Eker:

O dediğini bekçiler yapıyor. Hırsızlar tecavüzcülerin bir kademe ilersiler.

yanıt69
yanıt200
Ferhat Korkmaz:

Aynen bekci 1 muhtar 2 gereksiz bunlara harcanan parayi emekliye asgarl ucretliye vermeleri lazim

yanıt142
yanıt148
sade vatandaş:

inanılmaz bir şey durduk yere bekçilere saldırıyorlar ve etraftanda bu saldırıyı destekliyorlar orada kesin toplu halde gayrimeşu işler yapılıyor

349
42
yanıtYanıtla
Harun SİZER:

Niye kaçıyormuşlar rahat uyuşturucu işi yapamadıkları için filan olmasın millet bekçinin polisin olduğu yere çok daha iyi gider çoluğunu çocuğunu gönderir güvenli yer birisi rahatsız oluyorsa yasadışı işler çeviriyordur şüpheniz olmasın

319
19
yanıtYanıtla
Blackened:

O bilardocunun sakladığı bir takım işler olmalı. Mekanına bekçi gelince müşteri niye kaçıyor hayırdır?

286
45
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

Bekçiler ak parti gençlik kollarının maaşa çevrilmiş beline silah takılmış hali. Hiç ama hiçbir işe yaramazlar sırf zarar ziyandan başka. Bir yere geçer. gelene gidene kimlik sorarlar. İnsanları taciz ve rahatsız etmekten başka bir vazifeleri yok. Bir öğretmenden de daha fazla maaş alırlar. Sadece yazık günah.

84
227
yanıtYanıtla
Aşkın YILMAZ:

Dostum bekçiler hükümetin değil, devletin adamıdır bunu unutma ! Hükümet değişir ama bekçiler devletine hizmet etmeye devam eder. Bu yarandan dolayı öğretmen olduğunu anlıyorum. İnsanlara algı yapma hiçbir bekçi öğretmenden fazla maaş almıyor. Sana deselerki gel öğretmenliği bırak 3 katı fazla maaşla bekçi ol kabul etmeyip susar sinersin. Beçilik önceki suç oranına ve bekçilik sonrası suç oranına bak sonrada o çeneni kapat işini layıkıyla yapmaya çalış. Gocunma ! !

yanıt204
yanıt50
Mehmet :

Aşkın yılmaz Gökhan ekere mükemmel cevap vermiştim tebrikler dediğin gibi Gökan öğretmense 3katı maaşla bekçi olmaz çünkü bir senede tatiller ve hafta sonları hariç üç buçuk ay görev yapıyor .

yanıt92
yanıt19
Martin Sikertel:

Yahu bu Ankara 100. Yıl'daki bekçilere yazdım, saydırdım da... Hak da yemeyelim... Öğretmenden rahatı mı var be? Senenin yarısına yakınında tatil yap; ek ders yap, özel ders ver, tüm memur imkanlarından faydalan... Herkes şikayet etsin şu ülkede de öğretmen artık şikayet etmesin. Yan gel Osman, bir dönüm bostan.

yanıt63
yanıt16
SadeceGerçekler:

Acaba hangi suçlardan kaydın var ya da kaç kez suç işlerken bekçilere yakalandın ki böylesine bir hazımsızlık ve artniyet içerisindesin? O kadar pırıl pırıl genç çocuk çalışıyor, senin zoruna giden ne? Bana da 50 kez kimlik sordular ama hiç zoruma gitmedi.. Nasılsa burada senin saçmalıklarına cevap veremeyecekler ya! meydanı boş buldun salla..

yanıt0
yanıt2
Tırpan:

İstanbul emniyeti bu bölgeyi komple denetlesin. daha fazla polis ekip göndersin.

100
7
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Ne kadar garip bir olay , devletin güvenlik güçlerine diyor ki siz benim bilardo dükkanıma gelince müşteriler tedirgin oluyor ve buraya gelmiyorlar . Buraya gelmeyin diye ekliyorlar. Adamlarda ki kafaya bak vay arkadaş inanılır gibi değil.

59
5
yanıtYanıtla
Fırat Günay:

Nerede eğlence ya da boş iş oralarda dolaşırlar. Hırsızın arsızın olduğu yerleri sevmezler. Bir esnafta bunu yüzlerine söyleyince ben asarım keserim tripleri yaparlar.

13
32
yanıtYanıtla
ŞEVKET DURAK:

tamamen yanlış işine etmeyenlerin fikri bu

yanıt4
yanıt2
Kara Murat:

Bir yerleşim yerinde 21:00 dan sonra benzinciler hariç hiçbir işletme açık olmamalı Sabaha kadar gürültü yapan insanlardan yorulduk. .

35
7
yanıtYanıtla
ŞEVKET DURAK:

aslında gece saat.24.den sonra sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır bak gör ne hırsızlık olur nede namussuzluk olur insanlarda güven içinde huzurlu bir gece geçirirler,

yanıt0
yanıt0
Tolga Tplg:

Gece saat 00.00 ne müşteridi bu. ?

31
5
yanıtYanıtla
Emre Ürker:

Ne kadar akp gençlik kolları var ise hepsi bekçi oluyor

10
13
yanıtYanıtla
mahir güler:

haber yanlış olmuş, aldığım bilgiye göre, şahsın aranması mevcut bekcilerede kimse beni alamaz diyor, yanındaki destekçileriyle birlikte mukavemet ve Zorluk çıkarılıyor sonra ortalık karışıyor.

15
3
yanıtYanıtla
Toroman Kutlug:

Devleti gördüğünde uyuz ilan hangi grup. Chppkkdem

10
8
yanıtYanıtla
BLACK LİON LİON:

Bekçiler ,hükumetin seçimlerde akp ve mhp için bayrak sallayan gençlere açtığı meslek kolu israf ve gereksizdir.

7
11
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ağzın bal yesin. Gereksizden öte; vatandaşa zararlı hale geldiler, alikıran baş kesen oldular iyice.

yanıt7
yanıt11
Toroman Kutlug:

Kamu düzeni için şarttır elzemdir. Karşı çıkalar ya beyin yoksunu yada Devlet düşmanıdır. Düzen ve asayişi sağlayan Tüm kolluk kuvvetlerimize selam olsun

yanıt8
yanıt5
Martin Sikertel:

Evet, kamu düzeni için işini doğru düzgün yapan kolluk gücü şarttır, askerimiz gibi; polisimiz gibi. Ama sokakta yürüyen vatandaşımıza ego tatmini yapan bekçiler ya eğitilmelidir, ya da bu kurum kaldırılmalıdır, tıpkı aksayan, iş yapmayan diper kurumlar gibi. Beyin yoksunluğuyla ya da devler düşmanlığıyla karşısındakini yargılamaya çalışan kişi; sahibinden izin aldın mı sen bakayım konuşmadan önce?

yanıt3
yanıt2
Ferhat Uras:

Bekçilerin görevi kamu düzenini ve güvenliğini sağlamaktır. Kanuni sınırlar dahilinde görevlerini yapmaları en çok halkın, yani her birimizin yararınadır. Kolluk mensuplarına görevlerini yapmaları noktasında yardımcı olmak hepimizin görevidir. Onların işini zorlaştırmayalım, kolaylaştıralım.

12
2
yanıtYanıtla
Murat Çita:

bekciler olmasa oo battik bizz

1
8
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Medikal firmada çalışıyorum; pandemi zamanında hastanelere yoğun bakım malzemesi tedariği için gece gündüz çalıştık. Tabii ki hayrına yapmadım; patronumuz zengin oldu, bize yine bir faydası olmadı. İşe gideceğim yasaklar zamanında; bekçi geldi, izin kağıdını da çıkartamamışız. Kimlik numaramı vereyim bak diyorum nerede çalıştığıma, eve girmezsen ceza keserim dedi. Eve girdim, 5 dakika sonra çıktım, polis geldi ve halimden anladı, bir de teşekkür etti.

5
3
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Parkta oturup çay içiyoruz arkadaşımla bir gün; çelik termosta çay getirmiş. Motosiklet montları var ama üzerimizde, kasklar var masada. Taktılar kafayı neden burada içiyorsunuz diye, başlarında da kocaman göbekli bir kadın. Yahu sağımızda enerji içeceği ile alkol alıyorlar, solumuzda soda ile alkol alıyorlar. Ama gelip bize kuruldular çay içtiğimiz için. Bir muhtarlık, bir de bekçilik; kaldırın ne olur şu gereksiz kurumları!

yanıt5
yanıt7
Martin Sikertel:

Ben kanun dışı işler yapan insanları asla savunmuyorum; görevini doğru düzgün, ahlakıyla yapan bekçilerimize de selam olsun. Ama şu anda Türkiye'nin başkenti Ankara'da çoğu ego tatmini yapmaya çalışan, vatandaşa tepeden bakıp ahkam kesmeye çalışan kişiler. Açık havada, parklar gibi topluma açık yerlerde banka oturmandan bile rahatsız olan kişiler. Yahu Askerimiz, polisimiz baş tacı ama ya şu bekçilere azcık eğitim verilsin, ya da insan içerisine sokulmasın!

yanıt5
yanıt7
Semih Arslan:

Bu bekçi ne işe yarar ? Bizim buralarda sabah akşam çay ocağında oturup çay içiyorlar başka bişe yok

3
4
yanıtYanıtla
ŞEVKET DURAK:

Bekçilik polisin bulunduğu yerde vatandaş kendini daima güvende hisseder ama bazı esnaf denilen kişi ve kişiler var bunlar vatan millet düşmanı orada devletin varlığında rahatsız oluyorlar,onlarında gereği yapılır devlet her zaman 18.yaşındadır unutmasınlar,

4
1
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Bekçi demek boş işler müdürü demek gereksiz derhal kaldırılmalı

1
2
yanıtYanıtla
Ümit Sır:

Bekçi diyoruz güvenlik diyoruz da samuray kılıcıyla bir kadınımız doğranırken bekçilerimiz nerde. metrobüs duraklarında kimlik kontrolü yaparlar sonrasında hiç gece göremiyoruz. neyin bekciliği bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Ben Sultangazi esentepe mahallesinde yaşayan biri olarak bu iş yeri sahibinin bölgesini çok iyi biliyorum. Oralar hırsızlar, gaspçılar, tacizciler, para karşılığında adam vuran katillerin bulunduğu yerlerdir. Umarım devletimiz bekçilere zorluk çıkaran bu iş yerini kapatır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title