Haberler
Güncelleme:

Enflasyon mart ayında yüzde 3,16 arttı, yıllık bazda yüzde 68,50 oldu

TÜİK mart ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre enflasyon martta aylık bazda yüzde 3,16 artarken, yıllık bazda yüzde 68,50 olarak gerçekleşti. Mart ayında fiyat artışları en fazla eğitim grubunda görüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (31)

Vatan Daş:

AKP gitmeden bu ekonomi düzelmez. Üretmemiz lazım. Partiler tarafından sömürülmek değil

461
82
yanıtYanıtla
Tırpan:

CHP gelirse ne olacak? İMF den borç mu alacağız? Ekrem ilk seçim kazandığında Almanya ve Fransa dan büyük borç yaptı ne oldu o paralar? Bu hükümet en azından yatırımlar yapıyor. eko ne yaptı?

yanıt0
yanıt1
JY:

İYİ BARİ DÜŞMÜŞ, ERDOĞAN HAKLI BEYLER DAĞILIN, ALLAH IN İZNİYLE ENFLASYONU YENECEĞİZ

52
314
yanıtYanıtla
Erdal:

Hep Ekrem'in suçu....

237
56
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Milletin neden böyle bir tepki verdiği gün geçtikçe daha iyi anlaşılacaktır. Enflasyonun yılın 2.yarısında düşeceğini söyleyenler başarılı olamazlarsa şahsi fikrim erken seçim ihtimali oluşabilir. Erken seçim olursa tayyip için hiç iyi olmaz.

258
27
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Erken secım olsa Tayyip zaten kazanamaz. Önemli olan şu; bu durumun millete dönüşü nasıl olur, daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur bunu şahsen bilmiyorum. Eminim birileri çıkıp “ bundan kötü daha ne olabilir” diyebilir. Ama şahsi düşüncem her zaman kötünün de kötüsü vardır. Bunu anlamak için dünyanın bir çok noktasına bakmak gerek. İnsanlar Tayyip ile inatlaşiyor, haklılarda ama bu insanlar zaten yükünü tutmuş, bugün kaybetse bile torununa yetecek durumu var.

yanıt90
yanıt30
Adsız biri:

Oley uçuyoruz

190
15
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Birdahaki ay kesin düşecek…

48
128
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Dediğin ay olmazsa bir sonraki ay kesinkes düşer.

yanıt74
yanıt4
İlhan Fırat:

Oda olmassa bir sonrakinde düşer. Düşecek inşallah maşallah sübhanallah elhamdülillah hamd olsun .

yanıt65
yanıt11
Nuri Aga:

Evet böyle diye diye yıl biter 2033,2043,2053 Bi bakmışsın yaşamadan ölmüşsün

yanıt60
yanıt5
mardinli yiğit:

O zaman temmuz ayında en düşün memur maaşı 50 bin olmalı. şart oldu artık.

83
40
yanıtYanıtla
ADALETİN OLMADIĞI YERDE ŞİDDET OLUR:

Üretmeyen bir ülke tüketen bir ülke demektir tüketen bir ülkede asla refah olmaz yükselme olmaz

97
3
yanıtYanıtla
TURGAY EVRAN:

düşüremiyorsunuz bari kredileri ve kartları çırpmayaydınız teker dönmüyor dönmğyor eknomiye müdahele gerek

75
2
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

kabine sahadaydı,kontrol edememişler, bu iş sahadan yansımalardır,

58
5
yanıtYanıtla
HAYRETTİN KAYA:

Hep MAKARİNA :)

57
3
yanıtYanıtla
Spectrum:

Yıllık bazda nasıl yüzde 68 oluyor? Geçen sene aralık ayı gram altın 1000 tl, Bu sene gram altın 2400 TL, yeşil biber 20-30 TL iken bu sene biber kilosu 70-90 TL. Geçen sene ile bu sene fiyatları arası yüzde 250-300 arası fark var

31
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ver mehteri bunlar daha iyi günler , Türkiye haritası komple kırmızı renk olacak erken seçim istiyoruz

20
6
yanıtYanıtla
JY:

" ALLAH IN İNDİRDİĞİ İLE HÜKMEYENLER KÂFİRLERİN TA KENDİLERİDİR "

5
20
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Türkiye özüne dönmezse, kendi öz kaynaklarıyla üretim yapmadan bu enflasyon düşmez.istediğiniz kadar kemer sıkı. Üretim, üretim, üretim...

21
0
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

Bu girdaba girdiler artik halktan kopuklardi iyice kopacaklar

16
2
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Özellikle 3 harfli marketler ve diğerleri öyle zabıtalarla denetlenmemesi gerekir. Maliye Bakanlığı uzman denetimcilerini tüm marketlerin genel müdürlüğüne gönderip hangi ürün kaça alınmış, kaça satılıyor diye fatura üzerinde denetim gerekiyor.

15
2
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

kesinle açiklanan rakamlar inandirici değil,hatta %50 kesilerek söyleniyor ki yalan ortay açikmasin emrkli maaşlarida yari yariya götürülür vaziyette ben böyle olduğunu düşünüyorum.

15
0
yanıtYanıtla
Seyit Keşli:

çarşı pazarın enflasyonu hiçte %68 değil dolayısıyla bana inandırıcı gelmiyor. geçen yıla göre ikiye hatta üçe katladı fiyatlar petrol fiyatlarıda hakeza aynı ve bütün maddeler de petrol fiyatlarına Parelel yükseliyor. enflasyonu düşüreceklerse petrol fiyatlarına zam yapılmaması lazım gerisi ne derlerse desinler hikaye

12
0
yanıtYanıtla
Ahmet Araç:

Tamam enflasyon çıkıyorda doğru rakamları paylaşsınlar yazık günah millet ona göre maaşına zam alıyor allah aşkına nasıl 3

11
0
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Enflasyonun hala hızla yükseldiği bir ortamda dolardaki düşüşü bayram tatiline kadar kontrol etme gayreti olarak değerlendiriyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Mengele:

AKP KAZANSAYDI ENFLASYON YÜZDE 20 OLURDU

2
5
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

AKP nin oyu yüzde 35 miş diyenlere...Ben de şunu sorarım .. MHP nin oyu yüzde 5 mi....50 şehirde MHP ye aday çıkartma sonra o MHP liler mecburen gitsin akp ye atsın..sonra oyum 35 de...MHP nin her genel seçimde oyu en az 11-12...bu oy cepte, MHP de...Yani akp nin aldığı oyun içinde yüzde 7 saf MHP oyu var...Çıkar o yüzde 7 oyu akp oyu içinden.. İşte akp nin gercek oyu: yüzde 28

5
0
yanıtYanıtla
Fatma Olğun:

Erdoğan giderse ekonomi düzelecek diyen yanlış fikirler var Türkiyemizin Erdoğana ihtiyacı var..zaten ekonomik sorun, Avrupa tarafından yapılan bir darbedir.Chp teslim edelim de Türkiye elden gitsin imefe,den borç alsın sonrada Türkiyemizi yönetsin 25 yıl önceki gibi öylemi.iyi düşünün,Türkiyemizin sanayi ticaret üretimine karşı CHP kullanarak iptal edip bizi yönetmek isteyecekler bir zamanlar daki gibi..

0
2
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

Hani varya Mandra filozofunda senin de,mustafa alinin de,bukovskinin hepsinin........:)

0
0
yanıtYanıtla
Tırpan:

Hükümetin acilen yeni yatırım projesine girmemeli. Özellikle İzmir e hızlı tren yapımını durdurmalı. İstanbul a yeni yol projeleri tren metro projelerinde devam edenleri bitirp yenisine başlamamalı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title