Haberler
Güncelleme:

Çankırı'da tır otomobilin üzerine devrildi! 4 kişi öldü, 2'si polis 3 kişi yaralandı

Çankırı'da arızalanan bir otomobilin sürücüsü, aracını yol kenarına park etti. Polis ekibinin bölgede güvenlik önlemi aldığı sırada aynı yönde seyreden bir tır, otomobilin üzerine devrildi. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

yonuz atalay:

Türkiye de savaşa gerek yok tır ve kamyon şoförleri adeta terör estiriyor. takometre,radar kontrolü yok.bas gaza malesef suçsuz kisiler vefat ediyor kendileri gebermiyor.

281
40
yanıtYanıtla
Mustafa Varna:

Allah ın öküzü yabancı tır sürücüsü diyor iyi oku bu memlekette en az hata yapan tır sürücüsü dür neden dersen onların işiiiii evine ekmek götürmek hataya yer yok

yanıt50
yanıt105
Mehmet şen:

Yakın zaman da senin gibi bir lavuk görmedik.

yanıt16
yanıt42
Derin Fikirler:

çoğu ceza evinden çıkmış hayata tutunamamış bari ehliyet alayım tır şoför olayım diyen kişiler, bunlar denetlenmeli,

147
30
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

Haberin içeriğine bakmadan yorum yapan aklı bi karış havada insanlar doluşmuş Tır yabancı plaka yabancı şoför yabancı yurt dışından gelmiş bir araç yani hemen olayı bizim ülkenin insanına nasıl bağladınız anlamadım beğenmiyorsanız siz tır şöförlüğü yapabilirsiniz .

63
45
yanıtYanıtla
Banu Boran:

Sürekli tır otobüs kazaları neler oluyor.

71
6
yanıtYanıtla
Zafer Gönç:

Yolda gidiyorsun tır üstüne devriliyor hayata bak nası bi ülkede yaşıyoruz kader bile isyan eder ....!

54
11
yanıtYanıtla
Ramazan Güney:

Yine dikkatsiz uyuyan takograf kriterlerine uymayan tır şoförü katliamı

41
1
yanıtYanıtla
Turhan Gönen:

Bende tır şoförü olmak için ehliyet kursuna yazıldım. Önce yurt içi sonra uluslararası tır şoförü olmak istiyorum ama buna benzer kazaları görünce biraz soğudum bu işten. Yine de henüz kesin olarak vazgeçmedim.

16
9
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Ya yok be kardeşim yemek yerken boğulan bir sürü insan var,yolda yürürken düşüp kafasını çarpan vs vs ..Hayalinse vazgeçme,ama işsizim mecburum diyosan iyi düşün..

yanıt13
yanıt3
Turhan Gönen:

Goethegitme düşünceleriniz için teşekkür ederim. İşsiz değilim aslında bir işim var ama ben uzun yol şoförlüğü seviyorum. Elimden geldiğince başarılı olmaya çalışacağım. Teşekkür ediyorum size düşünceleriniz için.

yanıt0
yanıt0
SEMİH YILDIZ:

TIRLARDA SİNYAL KOLU, FREN PEDALI YOKTUR. BİRDE TIRLAR KRONİK OLARAK SOLA ÇEKER HEP SOL ŞERİDE ATLARLAR BU YÜZDEN. HE BİRDE DİKİZ AYNALARIDA YOK NEDEN TAKMIYORLAR BİLİNMİYOR. BİRDE ATLADIĞINIZ BİR NOKTA VAR BU ÜLKEDE AMBULANSTAN ÖNCE TIRLARIN,SERVİSÇİLERİN VE TAKSİLERİN GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜ VAR.

5
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

trde nerdeyse tüm turizm otobüslerin camlarında boydan boya çatlaklar var bazen iki üç tane.... 50 yazar o 100 ile gider, şoförün bir elinde sigara yanında iki muavin... sonra kaza oldu derler

4
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

birde azami yükü 2 yada 3 kat arttırırlar... azami yüksekliği tama sayfanda yok azami genişlik zaten aşılır...

3
0
yanıtYanıtla
Ali Yilmaz:

Kazanın olduğu nokta çok tehlikeli; L harfine benzer bir viraj, 20 km hızla bile geçerken risk vardır.oradan geçtiğim her vakit yolu planlayan mühendise, mühendisi yetiştiren hocaya, müteahhit firma ve kabul onayını imzalayan bürokrata en kalbi selamlarımı iletiyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

ehliyet vermeler zorlansın, valla trafikte doğru dürüst araç kullanan yok ya

1
0
yanıtYanıtla
Mahmut Karataş:

tır sofürleri ve otobüs sofürlerinin çoğu seyir halindeyken tıktok canlı yayın açıyorlar çoğu kazalar bu yüzden oluyor malesef

0
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

katil nerede

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title