Haberler
Güncelleme:

Metroda iğrenç olay! Genç kadın, gözlerinin içine bakarak kendini tatmin eden adama saldırdı

Bursa'da metroya binen genç bir kadın, yaşlı bir adamın kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını iddia etti. Olayın şokunu atlatamayan genç kadın, yaşlı adama saldırdı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olay esnasında diğer yolcular da kendini tatmin eden adama tepki gösterdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

HainKOXPER :

ben bu olayı giyinmeye bağlıyorum

291
423
yanıtYanıtla
Oğuzhan Y:

Senin gibi arsız bir adamla aynı havayı tenefüs etmek bu sapıkla aynı havayı tenefüs gibi.

yanıt126
yanıt120
varkaran gül:

bu ülkede köpek eşeğe bırak onu vidona tecavuz eden ziğniyet var eğitim şart sağlıklı düşünen insan iyi insandır

yanıt76
yanıt27
Siyah&Beyaz null:

sapıkça yorum yapanlar.... kadın son derece makul giyinmiş kaldı ki açık bile giyse kimse kimseyi taciz edemez ...bu arada kadın da üslup hiç hoş değil çağır polisi delilleri ver hayırdir lan sen hayırdır lan sen efe gibi sağa sola sallanma vs

yanıt71
yanıt31
Demir Acer:

lan tekke tahrikat muridi bosa sallama, bu yorumu yazdigina gore sende ayni zihniyettesin

yanıt18
yanıt31
Sya ays:

Sen bence beynine bagla varsa

yanıt13
yanıt13
Cihans:

senin ruhun ne giydiyse cikarda elbise ver edep yahu essek at inek koyun tavuk ordek ne giydi peki soylermisinin zihniyet zihniyet zihniyet

yanıt8
yanıt8
Abdullah Ağaç.:

Okadar tahrik edici giyinmeyi özgürlük sayanlar adamın yaptığıds özgürlük size ne ,?

286
322
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Birgün aanabacinada yapılırsa ağlama o zaman giyinmeyle alakalı olmadığını anlarsin

yanıt118
yanıt78
Alev Simli:

çarşaf giymek özgürlük mü ? Evet özgürlük ! Giymemek özgürlük mü ? Evet özgürlük !! Senin beynin olmadığı doğru mu ? Evet doğru !!

yanıt45
yanıt15
Ilhan Gkpnr:

Din insanı Ahlaklı yapsaydı dünyanın en ahlaklı insanları Pakistan Afganistan Kongo Hindistan Meksika olurdu Fark etmiyor hangi din ,ama bügün dünyanın suç oranı en düşük ülkeler Finlandiya İsveç Norveç Japonya halkın yüzde 80 ni ateıst !!!

278
274
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Yine mi dine getirdiniz konuyu? Birde ahlaklı olmaktan bahsediyorsun

yanıt2
yanıt0
sinan çayırcı:

Finlandiya'da her yıl yaklaşık 50 bin kadın tecavüz ve cinsel şiddete maruz kalmasına rağmen sorumluların çoğu adalete teslim edilmiyor. 2017 yılında tecavüz suçundan sadece 209 mahkumiyet kararı verildi.

yanıt181
yanıt48
sinan çayırcı:

Japonya'nın resmi Kyodo ajansının emniyet verilerine dayandırdığı haberine göre, yılın ilk yarısında kaydedilen 333 bin vakayla suç oranı, önceki yılla kıyasla yüzde 21,1 arttı.

yanıt133
yanıt24
sinan çayırcı:

Öncelikle Yakuza örgütünün Japonya'da tahminen 150 bine yakın üyesi bulunuyor ve dünyadaki en büyük suç örgütü kabul ediliyorlar! Neler yaptıklarını öğrenmek istemezsiniz o derece sapıklar ki okuduğunuza inanamazsanız .

yanıt116
yanıt17
Mehmet :

Demekki sende ataistsin onumu demek istiyorsun

yanıt87
yanıt18
Alev Simli:

sinan birşey yazarken iki kez düşün yakuza ne alaka !! Toplumdan bahsediyor

yanıt31
yanıt27
Eren kandemir:

yakuza hayranıyım keşke yakuza Türkiye de olsa katılırım.

yanıt3
yanıt51
Blackened:

Sen geç o ulkelerde ateistlik oranı %80 falan değil totondan uydurma. Sen hayırdır bir tür ateizm havarisi falan mısın? Milleti Allah'sizliga itmek gibi "kutsi" bir vazife falan mı edindiniz? Din ile suç oranı arasında sosyologlar, teologlar, psikologlar, kriminoloji bir bağ kuramazken sen nasıl bir orantı kurdun zangoç?

yanıt14
yanıt0
emre turker:

Adam derhal cezalandirilmali. Kadinlarinda giyinis sekillerine bence sinir getirilmeli. Ic çamaşıri belli olmasini birak bazilari abartip ic camasiri giymiyor. Bunlari bayanlar diyor pes diye. Akli dengesi bozuk olan cok. boyle olaylarin yasanmasi muhtemel. Hemen hemen hergun duyuyoruz. Giyinise dikkat etsinler lütfen.

36
7
yanıtYanıtla
Alev Simli:

kadınlar istediği gibi giyinir kimsenin haddine değildir insanların kıyafetine karışmak her ne kadar çarşaf giymek özgürlükse giymemekte öyledir. Afganistan sizi bekliyor koşunn

yanıt7
yanıt42
can erdemir:

Kadınların kıyafetleri evet iğrenç derecede utandırıcı ama bu hareketi asla meşru kılmaz. Kadın çıplakta olsa dönüp bakmayacaksın.

26
13
yanıtYanıtla
David Steinberger:

Sizin de babanız var bu kızlar mal çekip biniyorlar yaşlı insanlara iftira atip duruyorlar cam var ispatla cagir polisi ama bağırir diğer erkeklerde hazır kizin gözüne girmek için yaşlı adama saldirirlar bu iftiralar da moda olmuş binme o zaman çok namusluysan bir çok kadin iftira atıyor Allah bunlardan korusun

20
10
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

İslami Eğitim her geçen gün düşmekte sapkınlık artmaktadır Bu tür iğrençlikler çoğalmakta Metroda metrobüste meydanlarda gençler hertürlü sapkınlığı yapmakta Halka açık yerlerde iki kişinin yaptığı sapkınlığı siz normal görürseniz bunlarda olacak malesef DİNİ (şeriat) EĞİTİM ŞART

22
6
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Kızın giyimi gayet düzgün. Sorun şu ki, toplumsal ahlak gittikçe bozuluyor. İsterseniz komple çarşaf giyin. Gene adilik yapan çıkacaktır.

14
9
yanıtYanıtla
Mustafa Samet Cetin:

Işte dunyaya kafa tutan milletimiz

9
2
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

SAHTESINI DEGIL GERCEGINI YAP DEMEK ISTIYOR CANI CEKMIS

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title