Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi

Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Egemen Korkmaz'a 1, Fenerbahçeli Oosterwolde'ye 1 maç ceza verildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (115)

Adem Uzun:

Şimdi düşünüyorum da Ankaragücü maçında Josef de Souza sadece taraftarın tekme atmasını engellediği için kırmızı kart gördü. Beşiktaş'ın cezaya itirazı da reddedilmişti. Osayi Samuel bildiğin boks yapmış. Taraftar yere düşmesine rağmen üstüne çıkıp yumruklamış. Sonuç: Ceza yok. Ceza alan futbolcuların cezası da askıya alınmış. Hem Trabzon hem de Fener bildiğin ödüllendirilmiş. Kimse haksızlıktan falan bahsetmesin.

3
1
yanıtYanıtla
Ramazan Ceylan:

Saldırıya ödül gibi ceza. Kendini savunanlara gereksiz ceza. Demekki bu tür olaylarda dayağı yiyip yoluna devam edecen.

2
2
yanıtYanıtla
Hakan Acar:

Ülkenin hiçbir kurumunda adalet kalmamıştır.t Halkta da adalet inancını bitirmişlerdir. Ülke teksas. Güçlü alan kendi adaletini sağlıyor güçlü olmayan boynunu eğiyor.

4
0
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Helal olsun Ali Koç a oyuncuları Trabzonspor lu taraftara bir ton dayak attı hemde onlara ceza verdirdi Bravo.

3
1
yanıtYanıtla
Köksal Çelik:

Fenerasyon şaşırtmadı :)

3
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

şimdi ben size soruyorum bidahinki sezon trabzon fener macı bitermi

4
0
yanıtYanıtla
Alaaddin Kulluk:

Bu ceza mı, yoksa mükafat mı. Birilerinin yaptığı bilörf her iki taraf içinde işe yaramış. Böyle büyük bir olay için saçma sapan ceza kılıfları uyduruluyor sa,bundan sonra yaşanabilecek sıkıntılar dan dolayı vay Türk futbolunun haline. Caydırıcı cezalar nerede ,hani adalet, hani itibar , çoooooook yazık bu milletin değerlerine...Resmi törenle hizmet madalyası verilse her halde daha iyi olurdu. Yapmadıkları bir o kalmış..... .

2
1
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Ne şiş yansın ne kebap dedi birileri...

2
1
yanıtYanıtla
esrefpasali:

maskeli provakatore ne oldu? bilen yazsin...

3
0
yanıtYanıtla
Ahmet :

Fenerbahçe'ye zamaninda verilen küme düşürme cezası dikkate alındığında tsye ödül olmuş bu ceza

2
1
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

gelsin Galasaray kurtarsın sizi Bu ayıp yeter size

3
0
yanıtYanıtla
Orhan D:

En çok GEYSARAY üzülmüştür. Onlar Fenerbahçe den 5 futbolcu ceza alsın diye dua ediyordu. Ama her dua kabul olmaz. Her dua kabul olsaydı. Köpekler için gökten kemik yağardı.

2
0
yanıtYanıtla
Orhan D:

Zavallı GAYSARAY. Elleri boş kaldı.

2
0
yanıtYanıtla
Orhan D:

Pusuya yatmış Cinconun eli boş kaldı. Cinconun eline başka şey vermişler.

2
0
yanıtYanıtla
kerim yaman:

şike şike diyen galatasaraya gönderme yapan kuş sürüsü ağlaya ağlaya dediklerini yaptırdılar bence federasyon çaycısına kadar hepsi istifa etmeli oralar korkak insanların yeri değildir.

0
2
yanıtYanıtla
Semih Arslan:

Fener'e gelince bişey yok Trabzon'a gelince 6 maç :) sizin adaletiniz batsın TFF

0
2
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

adamların üzerine eşkiyaları salıp korumadığınız gibi birde üstüne dayak yediler diye ceza vermişler. Yeterince sopa yemediniz cezası kesilmiş sanki.

2
0
yanıtYanıtla
ali ihsan karakuzu :

KARAR HEM KÖR HEM TOPAL

2
0
yanıtYanıtla
Cem Ergül:

Nasıl bir Adalet bu aynı tff josefe çok basit bir hareketi için verdiği cezaya bak şimdi iki takıma verdiği cezaya bak ceza vermiş olmak için verilmiş kepaze bir ceza

2
0
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Bu ülkede ne zaman adam gibi cezalar verildi ki gelmişsiniz burada abuk subuk yorumlar yapmışsınız. Herkes kapısının önünü süpürmediği sürece suçunu kabul etmediği sürece bu komik cezalar daha çok kesilir. Ayrıca tatil edilmesi gerek maç ısrarla oynatıldığı için bunlar da yaşanmazdı. Yazıklar olsun Fenerbahçe yi yine yem ettiniz. Şimdi başka bir algı oluşturuldu bile.

1
0
yanıtYanıtla
adana 01:

trabzona madalyada verilseydi ya, utanmayın, sadece 6 maç seyircisiz cezası verilyorsa fener taraftarıda sahaya inip trabzonlulara saldırsın, bu cezaya değer

0
0
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

Yok arkadaslar akilanmicaklar macda ilaki biri ölmeli ozaman tff komple degisir

0
0
yanıtYanıtla
ÖMER DAK:

Yazik gercekten bu kadar tutarsiz olamaz bir federasyon. Daha büyük olaylarin baslangici olucak bu kararlar yakinda sahada futbolcu vurup bicaklamazlarsa bende bir sey bilmiyorum kimden korkuyorsun yada kime sirin gözükmeye calisiyorsun TFF

0
0
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

Tff ye ceza kesilmeli hakemlere trabzona deyil fenerli olarak burda suc trabzonun degil tamamen tff nin ve ceza kesilmesi gereken kisilerde hakemler maci 2ci yari basladiginda hemen bitirmeliydi

0
0
yanıtYanıtla
Ehli Keyf:

Bir Fenerbahçe li olarak bu bize yine ihanettir. Sadece sus payı olarak korkularından bu cezayı vermişlerdir. Alın başka ülkeden bir takım belli süre gidelim. Kedi fare liği olsun burası.

0
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Konyaspor veya başka bir Takım olsaydı siz ozaman cezayı görürdünüz.

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet :

Evet Trabzonspor dusurulmeliydi zamanında şike yapan fener dusurulduyse tsde dusurulmeliydi böyle haksızlık olmaz

0
0
yanıtYanıtla
ömer:

Seyircinin ne işi var saha da ?

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Rezilsiniz sünepesiniz TFF tabelasını indirin FB tabelası asın bu oyun bitsin gitsin yazık ya adam hem fb yi yönetiyor hem federasyonu bu nasıl rezillik

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

bunca tekrarlayan rezilliğin karşılığında ts ye verilen komik ceza. daha vahimi tüm pisliğin ardında yatan tff gs ortaklığına hiç bir şey yok. hepsi bir yana ts nin rezil bir şekilde adaletiniz batsın sözleri. Yemin olsun ki evet gs türkiye için bir beka sorunudur. ve yaverleri ile ortakları. Hani aziz ne diyordu. gs bu her şeyi yapar ama herkesten çok ağlar.

0
0
yanıtYanıtla
Raşid Polat:

tff istifa etmesin kapansin...

0
0
yanıtYanıtla
Toprak Ruzgar:

Bu ülke hiç bir zaman düzelmez çünkü adalet yok yok yok.. cezaya ya bak ?????? bravo.. ödül verseydiniz bari

0
0
yanıtYanıtla
İlhan Binen:

adalet diye bişey yoktur kavgayı çıkartan Fenerbahçe ceza yiyen Trabzonspor TFF diye bişey yoktur Samuele neden ceza yoktur? TFF istifa, büyük bir haksızlıktır Trabzonspora

0
0
yanıtYanıtla
Ş K:

Saldırıya uğrayan takıma ceza verirsen cezanın caydırıcılığı nerede kalır.

0
0
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Trabzonspor, bundan sonra oynanacak 5 Fenerbahçe maçına seyircisiz çıkmalı. Yok öyle yağma. Sahaya bıçaklı holiganlar dalacak. Ancak ligte hiçbir iddiası olmayan Trabzonspor'a alakasız maçlarda seyircisiz oynama cezası vereceksiniz. Yok ya. Canı yanan ve oyuncuları ölümden dönen takım Fenerbahçe orada. Adalet istiyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Akif:

bugünden itibaren futbolcuların sahaya giren taraftarı dövme yetkisi oluşmuştur.

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title