Haberler
Güncelleme:

Polis aracından yola atlayarak feci şekilde can veren kadını gören görgü tanığı konuştu: İç organları dışarı çıktı

Ankara'da seyir halindeki polis aracından atlayan bir kadının, o esnada oradan geçen bir belediye otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın görgü tanıklarından biri, "Otobüsün altında kaldı. Bağırsakları ve komple organları dışarı çıktı. Herhalde psikolojisi bozuktu. Kızı taksiden indi ve 'Anne' diye feryat etti. Çok ağladılar ve üzüldüler, otobüsten inenler oldu." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Gökhan Eker:

polis aracından mı atlamış polis aracından mı atılmış. Her gün evden çıkarken allahım beni ve yavrularımı polisinn şerrisinden (hepsinden demiyorum şerrisinden diyorum) koru diye dua eder çıkarım. İyisi çoğusu bal gibi adam allah yardımcıları olsun ama kötüsü de çok kötü.

44
250
yanıtYanıtla
Orhan D:

bir insan bu kadar mı boş konuşur.

yanıt80
yanıt6
Gerard Dirivia:

Şöyle haberleri yayınlamasanızda moralimiz sıfıra inmese

261
20
yanıtYanıtla
Ahmet Telli:

Kardeşim ölüm haberini yayınladınız bu haber nedir ya bagırsak ları iç organları vefat eden insanın bir ailesi var biraz empati ya

229
2
yanıtYanıtla
Slappingnoob:

bagirsaklarin icinde ne vardi onu da soyleseydiniz

114
32
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Insan değilsiniz. Ne oldugun belli ama.

yanıt51
yanıt9
Hasan Görkey:

Şimdi merak ediyorum bir polis aracının arka kapısı nasıl açılır ! Genelde oraya bindirilenler suçlular olduğundan kapıyı açıp kalmamaları için benim bildiğim içerden açılmaz ! Olay olmuş arkaya bindirmişler bunlarda şüpheli sayılır yani kapının açılmaması gerekirdi !!

67
33
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Allah rahmet etsin ama polislerde yandı

23
24
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Ecel Geldimi Gelir Belediye Otobüsü Bahane

15
28
yanıtYanıtla
İLHAN SEVİNÇ:

Ambulans dan atladı diyor video da ki kişi yazan polis araçı yazmış haberi yapan video izlememiş sanırım

7
0
yanıtYanıtla
Mutlu Mesut:

Başka haberde; eşiyle tartıştığı için kadesten yardım istediği, ekip geldiği, çocuklarıyla birlikte karakola götürüldükleri, ifade verdiği ama kocasından şikayetçi olmadığı, dönüşte vesait olmadığı için polis aracının onları evlerine götürdüğü, kadının yoldayken araçtan atladığı yazıyordu. Polis düşünememiştir kadının böyle birşey yapacağını. Suçlu olmadığı için önlem almamışlardır ama yine de polislere emanetken böyle bir olay yaşandığı için soruşturulacaklardır.

yanıt0
yanıt0
Sm57:

Ailenin acısına saygılı olmak lazım böyle ifadeler geride kalana bir daha travma yaşatır bu şekilde haber yapılması hem aile için hem toplum için sağlıklı değil toplumu da duygusuzlaştırıyor

2
0
yanıtYanıtla
hasan demir:

Avrupa’da polis arabasına bindinmiydi. Hiçbir kapıyı açamassın. Açılmaz. Polis arabasına binmek demek. Devlete kendini teslim etdin demek.

1
0
yanıtYanıtla
mahmut:

Önce insan olun sonra haberci

0
0
yanıtYanıtla
fıstıkçı:

kendini öldürecek kadın polise gitmeden canına kıyardı. polis aracında psikolojik şiddet görmediyse ben insan değilim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title